Vinner av hjortejakttur

15. juni 2018
Vinner av hjortejakt - Terje Kaspersen
Terje Kaspersen er vinner av hjortejakttur med Svorka. Vi gratulerer.Vinner av hjortejakttur

Terje Kaspersen fra Åsen i Trøndelag stakk av med hovedpremien for kunder med NJFF-avtalen på strøm fra Svorka. I månedsskiftet august/september bærer det av sted til Todalen på hjortejakttur.

–Det var helt topp å høre at jeg hadde vunnet. Dette er nemlig et av de første årene jeg ikke skal være med på elgjakt. Derfor passet det ekstra godt, sier den heldige vinneren.

Erfaren jeger på hjortejakttur

Kaspersen skal være med jaktlaget til Ragnar Halle til idylliske Kårvatn på Nordmøre. Området er en del av Trollheimen, godt kjent for sitt flotte landskap og rike dyreliv.

–Jeg har bare kjørt forbi der, men aldri jaktet der. Det blir nytt og spennende, sier han, og forteller at han har drevet med jakt siden 1994 og har erfaring med hjortejakt i Orkanger.

Kaspersen tilhører NJFF avdeling Levanger, og jobber til daglig som selger i Ahsell. Han er gift og har to barn. Ett av barna ble kanskje litt misunnelig da han hørte hva faren skulle være med på:

–Den ene sønnen min ville aller helst ha blitt med. Han har fått litt jaktinteresse, han også!

Da gjenstår bare å krysse fingrene for hjort på post, og ønske god tur.

Svorkas jakt- og fisketurer

Svorkas jakt- og fisketurer går til Kårvatn i Trollheimen. Området er kjent for å være et av de absolutt reneste i Europa, med fantastisk luft- og vannkvalitet og en rik fauna. Garden Kårvatn ligger innerst i Todalen i Surnadal kommune på Nordmøre. Surnadal Jeger- og Fiskerforening disponerer småviltjakta og fisket tilhørende eiendommen.

Les mer om muligheten til å vinne jakt- og fisketur her.