Ny vinner av fisketur med Svorka trukket

7. mai 2019
Sverre Heggset

Årlig tar Svorka med seg noen heldige medlemmer fra NJFF på en uforglemmelig fisketur i Trollheimen. Forberedelsene til høstens jakt- og fisketurer er allerede i gang, og nå er den andre vinneren trukket. 

Årets andre vinner av fisketur med Svorka

Sverre Heggset, bosatt i Elnesvågen og medlem av Fræna jeger- og fiskerforening er en av årets fisketurvinnere. Han er først og fremst storviltjeger, men tar gjerne en fisketur av og til. – Jeg liker fiske, spesielt i fjellvann, så det blir artig med en fisketur, smiler Sverre.

En god strømavtale

Det er Svorkas kunder med NJFF-avtale (les mer om dette under) som kan vinne turer. For Sverre var det flere grunner som spilte inn da han valgte denne strømavtalen. – Jeg mener den er god økonomisk, og jeg synes det er fint å støtte opp om en hovedavtale som NJFF har gått inn i. I tillegg er det bra å kunne velge en lokal leverandør, som støtter lokalt kulturliv, sier han.

Aktiv jeger som også tar seg en fisketur

Jaktinteressen gjør høsten til en aktiv og travel tid for Sverre. Han jakter gjerne i nærområdene i Romsdal, så vel som på Dovre, i Trøndelag og litt på Nordmøre. De siste årene har det blitt mest jakt på hjort og rein, forteller Sverre, men han har også erfaring med elgjakt og rypejakt.

Han er glad i å bruke naturen og går gjerne på tur, så det hender fiskestanga blir med til et fjellvann. Han har vært på noen fotturer i Trollheimen for en del år siden, men todalsområdet har han ikke besøkt tidligere, så det blir et nytt bekjentskap for Sverre.

Vil du vinne en jakt- eller fisketur?

Alle Svorkas NJFF-kunder er hvert år med i trekningen av en jakt- eller fisketur i magiske Trollheimen, sammen med lokalkjente turledere. Vi trekker fem vinnere av turene, som alle tar utgangspunkt i eiendommen Kårvatn. Kårvatn ligger innerst i Todalen i Surnadal kommune på Nordmøre. Surnadal Jeger- og Fiskerforening disponerer småviltjakta og fisket tilhørende eiendommen. Området er kjent som et av Europas reneste, med fantastisk luft- og vannkvalitet og en rik fauna.

Les mer om muligheten til å vinne en jakt- eller fisketur her.