Vinner av fisketur med Svorka – Nordmøre og Trollheimen nytt bekjentskap

6. mai 2019
Anders Hakstun

Årlig tar Svorka med seg noen heldige medlemmer fra NJFF på en uforglemmelig fisketur i Trollheimen. Forberedelsene til høstens jakt- og fisketurer er allerede i gang, og nå er den første vinneren trukket.

Årets første vinner

Anders Hakstun er årets første turvinner blant Svorkas kunder med medlemsavtale under NJFF. Han skal på fisketur i Trollheimen 16.-18. august. Anders bor i Oslo, der han jobber som konsulent i et IT-firma, men med hytte på Trysil er det Nesvoldberget JFF som er hans lokalforening.

Familien bruker hytta på Trysil og områdene rundt hele året gjennom. Med skiturer om vinteren, ørretfiske om sommeren og jakt i høstmånedene, blir det friluftsliv til alle årstider. Anders jakter primært småvilt, rype og skogsfugl, og er en ivrig jeger – men er også glad i å fiske når han får muligheten.

Trives i naturen

Han forteller at han ofte ble tatt med ut på fisketurer av stefaren da han var ung, noe som var med på å skape friluftsinteressen han har hatt siden. – Jeg liker å være ute på tur og å oppleve naturen, men det er så klart tiden som avgjør hvor ofte det blir, smiler Anders.

Gleder seg på tur i nytt område

Nordmøre og Trollheimen blir et nytt bekjentskap for Anders, som gleder seg til å oppleve området.

– Jeg har egentlig vært skuffende lite rundt omkring i Norge, så det blir spennende å besøke et nytt sted. Jeg måtte google litt da jeg fikk beskjed om jeg hadde vunnet, og det ser helt fantastisk ut, sier den fornøyde fisketurvinneren.

Vil du vinne en jakt- eller fisketur?

Alle Svorkas NJFF-kunder er hvert år med i trekningen av en jakt- eller fisketur i magiske Trollheimen, sammen med lokalkjente turledere. Vi trekker fem vinnere av turene, som alle tar utgangspunkt i eiendommen Kårvatn. Kårvatn ligger innerst i Todalen i Surnadal kommune på Nordmøre. Surnadal Jeger- og Fiskerforening disponerer småviltjakta og fisket tilhørende eiendommen. Området er kjent som et av Europas reneste, med fantastisk luft- og vannkvalitet og en rik fauna.
Les mer om muligheten til å vinne en jakt- eller fisketur her.