VI LEVERER TELIA FRA 2021!

8. desember 2020
DSC_0486_svorka_sucom_web
Håkon Solvik, og Sylvia Stokke fra Svorka, Synnøve Kristiansen og Gunnar Furu fra SuCom jubler for ny tilbyder av TV-tjenester i 2021.

Nå kan våre kunder glede seg til en underholdende nyhet,
-vi skal levere Telia TV-tjenester til alle våre kunder i løpet av 2021!

Vi er stolte over å kunne tilby Telia TV-tjenester i 2021. Telia har et bredt produktspekter, og gjennom samarbeidet gir det oss mulighet til å levere flere og bedre tjenester til det beste for våre kunder. Vi er spesielt fornøyd med at Telia gir oss som samarbeidspartnere mulighet til å bevare vår egenart, og ivareta verdiskapingen lokalt. Fordi vi vet, at vi kjenner våre kunder best.
I første omgang betyr dette at våre TV-kunder vil få tilsendt ny dekoder i løpet av året slik at vi kan nyte godt av Telias TV-tjenester. Alle våre kunder vil få direkte informasjon fra oss i god tid før overgangen. 

 

Hva betyr dette for deg som kunde?

– Vi vil sende ut dekodere felt for felt, og planen vil bli tilgjengelig på våre hjemmesider i starten av 2021.
– Du vil få beskjed på SMS i god tid før det er din tur til å bytte dekoder.
– Du vil få tilsendt en ny kraftfull og kompakt dekoder med innebygd Chromecast; Telia box. Les mer om markedets råeste dekoder her.
– Du vil få tilgang på en stor mengde kanaler og strømmetjenester, les mer om innholdet her.
– Vi utvider vår service til å omfatte TV-tjenesten også, og vil være et servicepunkt for din hverdagsflyt i det moderne teknologiske hjem.

Er du ikke kunde på bredbånd eller TV hos oss i dag? Kontakt oss så skal vi gi deg et godt tilbud.

Det er bare å glede seg!