Vi gir bort en varmepumpe til en heldig kunde!

17. august 2018
Vi gir bort en varmepumpe
Vi gir bort en varmepumpe til en av de som bestiller varmepumpe i uke 34 eller 35. Blir den heldige vinneren deg?

Svorka har vært forhandler av Toshibas varmepumper i mange år, og er stolte og ydmyke over at så mange kunder har valgt oss som sin leverandør. Vi runder nå 900 solgte varmepumper, og for å feire begivenheten gir vi bort en varmepumpe til en av kundene som bestiller varmepumpe hos oss i løpet av uke 34 og 35. Vi gjør oppmerksomme på at standard montasje til kr 6.125,- vil påbeløpe.

Velkommen som kunde hos oss!

Kampanje på varmepumper

KAMPANJEPRIS:

Polar 35, nå kun kr 21.990,- inkl. montering.

Tilbudet på en av våre bestselgere, Toshiba Daiseikai Polar 35, gjelder kun i uke 34 og 35, og i kommunene Surnadal, Rindal og Halsa.

Les mer om vår varmepumpekampanje her

Vi gir bort en varmepumpe i 2018!

Blant alle kunder som bestiller varmepumpe i uke 34 eller 35 vil vi trekke en heldig vinner som får en varmepumpe fra oss. Vi gjør oppmerksomme på at standard montasje på kr 6.125,- vil påbeløpe.

Vilkår for å delta i trekningen av varmepumpe

Vinneren vil bli trukket blant alle kunder som har bestilt varmepumpe i uke 34 eller 35 i 2018, og som har passert vår standard kredittsjekk. Vinneren vil bli trukket 17. september og kontaktes direkte.

Toshiba Daiseikai Polar – Vår bestselger

Toshiba Daiseikai Polar har vært en bestselger gjennom flere år. Det er en kraftig varmepumpe som utmerker seg med stor kapasitet ved lave utetemperaturer og tilsvarende svært lav minimumseffekt for de milde periodene. Dette er viktig for best mulig strømsparing gjennom hele fyringssesongen. Daiseikai Polar har et aktivt elektrostatisk plasmafilter for effektiv rensing av luften og fjerner partikler som støv og pollen.

Les mer om Toshiba Daiseikai Polar.

Betal ned varmepumpen over strømregningen

Du kan også få finansiert varmepumpen ved nedbetaling over strømregningen, dersom du ønsker det. Er du ikke strømkunde hos oss, kan du bestille her.

Bestille varmepumpe?

Ring tlf. 97 91 22 22 eller send en e-post til kunde@svorka.no.

 Les mer om våre øvrige varmepumpemodeller her.