Vervekampanje: Verv strømkunder – få en flott jakke!

9. mars 2017
Vervekampanje NJFF
Delta i vår vervekampanje - og få rå jakke fra Chiruca!

Våre medlemsavtaler er viktige for oss – og vi jobber hver dag for å kunne tilby de beste strømavtalene for våre kunder, samt en rekke andre fordeler.  Nå lanserer vi en vervekampanje, der du som verver strømkunder får en flott jakke av oss, samtidig som kundene får en god strømavtale. Det kaller vi en god deal! Og husk: tilbudet varer kun ut mars.

Delta på vår vervekampanje du også!
Vervekampanje: Verv strømkunder – få en flott jakke!

Vervekampanje

Verv strømkunder – få gratis jakke fra Chiruca

Nå kan du verve strømkunder – og bli premiert for innsatsen! Vi har en rekke gode strømprodukter som nye kunder kan velge mellom, basert på sitt forbruk og sine preferanser. Alle våre strømprodukter har selvsagt konkurransedyktige priser, og vi sammenligner gjerne avtalen du har i dag med de avtalene vi kan tilby deg. De du verver trenger ikke å være NJFF-medlemmer, men medlemmer i NJFF får strøm til ekstra god medlemspris. Verver du 3 eller 5 nye kunder får du en Chiruca-jakke fra Svorka og NJFF som takk for innsatsen. Vinn-vinn!

Hvordan verve kunder?

Du klikker bare på verveskjemaet under, og fyller ut opplysninger om de du verver. Vi tar oss av resten for deg og tar kontakt med de du verver. Bare husk at du må få samtykke fra de du verver før du gjør det, og at for å få jakken fra oss, må de du har vervet bli aktive kunder.

  • Verv tre kunder og få en Chiruca Cyclope-jakke til en verdi av kr 1.699,-
  • Verv fem kunder og få en Chiruca Orion-jakke til en verdi av kr 2.900,- 

Gratis jakke til nye NJFF-medlemmer

NJFF-medlemmer du verver vil selv motta en gratis fleecejakke (Chiruca Teseo) fra NJFF-butikken i tillegg. Vi tar kontakt og ordner alt med bestilling, slik at både du og de du verver får sine jakker i ønsket størrelse og til ønsket adresse.

Verveskjema

[ninja_forms id=194]

Les mer om Chiruca Cyclope

Lett og behagelig skalljakke som er perfekt til jakt, fiske og alt annet aktivt friluftsliv.

Cyclope har Chirucas Ch+ membran, som er svært lett og meget vannavstøtende, samtidig som den har gode pustende egenskaper. Jakka holder deg tørr og komfortabel, uansett vær.

Vannsøyle: 10 000. Pusteegenskaper: 30 000.

Cyclope skalljakke har to lommer, solid glidelås og borrelås utenpå, integrert hette med stor brem og justeringsmuligheter rundt halsen og nederst ved midjen. Fôret er i en fin meshkvalitet.

– Chirucas Ch+ membran.
– Utvendig materiale: slitesterkt nylon ripstop.
– Jakka leveres i en praktisk nettingpose for lettvint oppbevaring og transport.
– 430 gram (veid i størrelse L).

Chiruca Cyclope – verdi kr 1.699,-

 

 Les mer om Chiruca Orion

Lett og slitesterk jakke med god passform.

Teknisk plagg med Chirucas Ch+ membran, som er en lett og lydsvak membran. Jakka er ypperlig for jegere og perfekt til all bevegelig jakt, men også et godt valg for hundeførere og alle andre aktive friluftsfolk. Orion holder deg tørr og komfortabel, uansett vær- og vindforhold. Jakka har vannavstøtende egenskaper, uten at det går ut over de pustende egenskapene.

Vannsøyle: 10 000. Pusteegenskaper: 30 000.

Tre utvendige lommer med vanntette glidelåser, samt to praktiske innvendige; en med glidelås og en i nettingfôret. Praktisk og justerbar hette med brem. Hetta kan tas av når det ikke er behov for den. Skalljakka er også enkel å justere nederst ved midjen, og den har borrelåser ved håndleddene.

– Ytterstoff: 100 prosent myk og lydsvak polyester med Chirucas Ch+ membran.
– Innvendig: 100 prosent nylon med pustende netting.
– 660 gram (veid i størrelse L).
– Farge: mosegrønn.

Chiruca Orion – verdi kr 2.900,-

Økt støtte til NJFF

Avtalen NJFF har inngått med Svorka har innebygd en stor gulrot for organisasjonen. For hver kilowattime medlemmene bruker vil din medlemsorganisasjon få utbetalt en kick-back, som med et gjennomsnittlig forbruk vil utgjøre kr 200,- for hvert medlem som inngår avtalen. Det innebærer at du får billig strøm, samtidig som din organisasjon får ytterligere midler til å utføre sitt viktige arbeid. Det kaller vi vinn-vinn. I tillegg får du som kunde en lang rekke andre fordeler. Disse kan du lese mer om her.

Enkelt å bytte

Svorka tar hånd om alt vedrørende ditt leverandørbytte.

  • NJFF sine medlemsavtaler finner du her. 
  • Strømavtaler for kunder uten medlemskap i NJFF finner du her.

Vilkår

Strømavtalene til NJFF har valgfri faktura- og betalingsløsning, men husk at det tilkommer fakturagebyr på kr 29,- pr. faktura ved valg av papirfaktura. Vi anbefaler alle våre kunder å velge blant en våre elektroniske løsninger, efaktura eller epostfaktura. Kombiner gjerne disse med avtalegiro, så betales regningen automatisk ved forfall.

Tilbudet gjelder kun nye husholdningskunder, og forutsetter 6 mnd. binding. Dersom avtalen blir sagt opp før avtaleperioden er utgått må kunden dekke Svorka sitt direkte økonomiske tap. I tillegg blir kunden fakturert et oppsigelsesgebyr på kr 750,- inkl. mva.

Tilbudet gjelder bestillinger innen 01. april 2017.

Nettleie til din lokale netteier kommer i tillegg.

Øvrige vilkår og produktbeskrivelse