Velg riktig strømavtale

8. oktober 2018
Velg riktig strømavtale
Er du i tvil om hvilken strømavtale som passer best for deg? Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 91 97 22 22, eller send oss en epost til kunde@svorka.no. Våre hyggelige kundebehandlere vil hjelpe deg med å finne riktig strømavtale.

Å finne fram til riktig strømavtale kan være en forvirrende oppgave. Mange synes nok det enkleste er å bare fortsette i samme tralten som tidligere. Men det er slettes ikke komplisert å ta kontroll over egen strømavtale. Og det kan være penger å spare.

Hvordan velge riktig strømavtale?

Enten det er snakk om oppvaskmaskin, panelovn eller tv – vi vet at vi trenger strøm. Og vi er innforstått med at vi må betale for den. Men hvordan velge riktig strømavtale for deg og din husstand? Det er jo så mange å velge mellom?

For å sikre at du har den strømavtalen som passer best for deg, er det to ting du bør avklare:

1) Hvilken strømleverandør bør du velge?

Vi jobber hver dag for å tilby våre kunder fordelaktige strømavtaler, og tilbyr et variert produktspekter. Velger du Svorka er du garantert en god strømpris, og trenger derfor kun å fokusere på hvilken strømavtale som passer best til ditt strømforbruk. Du kan også velge blant en rekke tilleggsprodukter dersom du skulle ønske det.

2) Hva slags strømavtale bør du velge?

Våre produkter er i hovedsak delt inn i tre hovedprodukter. Velg det som passer best for deg:

Svorka STRØM

En fleksibel strømavtale der du får strøm til innkjøpspris. Spotpris, eller innkjøpspris, betyr at du betaler den samme strømprisen som strømleverandøren kjøper inn strømmen for. I tillegg betales et avtalt påslag og en fast, lav månedspris. Det er påslaget som skiller de ulike strømleverandørene fra hverandre. Forbrukereksperter har i flere år anbefalt denne avtaletypen da den har vist seg å være billigst over tid.

Les mer om Svorka STRØM her.

Svorka VARIABEL

Variabel pris er tradisjonelt den vanligste avtalen. Her setter strømleverandøren prisen etter utviklingen i markedet og må varsle prisendring 14 dager før den trer i kraft (vanligvis via hjemmeside). Fordelen er at prisen følger markedet mer trinnvis og at prisen dermed endrer seg langt sjeldnere enn spot/innkjøpspris.

Les mer om Svorka VARIABEL her.

Svorka FAST

En strømavtale som gir samme pris pr. kWh. over en avtalt periode. En fastprisavtale er enkel og oversiktlig da du vet strømprisen i perioden som er avtalt, vanligvis 1 år. Prisen er bindende for både strømleverandør og kunde.

Les mer om Svorka FAST her.

Generelt for alle avtaleformene

  • Etterskuddsvis betaling
  • Valgfri faktura- og betalingsløsning
  • Fordelaktige tilleggsavtaler

Kombiner din strømavtale med JEVN BETALING = full forutsigbarhet

Med JEVN BETALING deler vi de årlige strømkostnadene dine, slik at du betaler det samme beløpet hver måned – hele året gjennom. Enkelt og veldig forutsigbart.

Lik pris hver måned

Strømforbruket kan svinge mye gjennom året, noe som fører til høye regninger om vinteren og lavere regninger om sommeren. Med JEVN BETALING betaler du det samme beløpet hver måned – og du får full kontroll over dine strømutgifter.

Dette får du med JEVN BETALING

  • Likt beløp på regningen hver måned
  • Fast forfalldato den 20. hver måned
  • Ingen ubehagelige overraskelser
  • Du betaler gjennomsnitt av strøm og nettleie i områder hvor vi har gjennomfaktureringsavtale med netteier

Pris: Kr 49,- pr. måned.

LES MER OG BESTILL JEVN BETALING HER

Er du fortsatt i tvil om hvilken strømavtale som passer best for deg? Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 91 97 22 22, eller send oss en epost til kunde@svorka.no. Våre hyggelige kundebehandlere vil hjelpe deg.