Varmepumpe til påske? Bestill nå.

12. februar 2019
shutterstock_269044154_web
Varmepumpe til påske? Bestill nå.

Skal du på hytta i påsken, men er lei av å bruke dagene på å fyre for å få levelig temperatur? En varmepumpe gir god komfort, godt inneklima, den er miljøvennlig, enkel å bruke – og den sparer energi og penger for deg. Bestill nå, og ha ferdig montert varmepumpe til påske. Er du strømkunde hos oss kan du også velge nedbetaling over strømregningen.

Eksempel på varmepumpe til hytta

Toshiba Shorai 25, kun kr 19.990,- inkl. montering.

Egnet for opp til 100 m2 dårlig isolert bygning, og opp til 160 m2 godt isolert bygning.

En langsiktig investering til knallpris

Å installere varmepumpe er en langsiktig investering, og et godt alternativ for deg som ønsker høy komfort i kombinasjon med lave strømutgifter. En varmepumpe kan nemlig redusere kostnadene til oppvarming med inntil 75 prosent sammenlignet med direkte elektrisk oppvarming. En varmepumpe gir en stabil og jevn varme og kan også gi et bedre inneklima.

Norge har et utfordrende klima med et vær som veksler fort og temperaturer som svinger fra høyt til veldig lavt. Derfor har Toshiba utviklet varmepumper som er optimalisert for å kunne takle våre forhold. Uavhengig hvor du bor i landet gir Toshiba varmepumper perfekt temperatur inne – uansett hva som skjer ute.

Toshiba Shorai 25

Med sitt helhvite design og blanke finish glir Shorai sømløst inn i et skandinavisk interiør. Størrelsesmessig er dette en av de mest kompakte varmepumpene på markedet, lengden er kun 798 mm og avrundede hjørner gjør at den virker enda smalere.  

Shorai har energiklasse A++ på både varme og kjølingseffekt, og har fabrikkgarantert driftsområde ned til -25 grader. Shorai inngår i Toshibas Nordic Design-serie og er spesialdesignet for et nordisk klima. Shorai er utstyrt med et eksklusivt LED – lys display som er med på å gi varmepumpen et diskré, high-tec uttrykk. Shorai er utviklet for å gi et best mulig inneklima og har en rekke unike funksjoner som er med på å heve komfortnivået.  Shorai 25 er egnet for opp til 100 m2 dårlig isolert bygning, og opp til 160 m2 godt isolert bygning.

Les mer om Toshiba Shorai

Beskytt varmepumpen din mot vær og vind – og øk besparelsen!

Illustrasjonsfoto fra Toshiba. 

Alle luft-luft varmepumper har en utedel montert på utsiden av huset. Denne utedelen kan man skjule ved å montere et varmepumpehus, noe som har en rekke fordeler:

  • Du beskytter varmepumpen mot vind, regn og snø.
  • Du unngår å få anlegget tildekket av løv om høsten.
  • I kuldeperioder kan avisningstiden reduseres, noe som kan føre til at varmeeffekten øker.

En luft/luft varmepumpe henter varme fra uteluften og trenger derfor å ha god tilgang på luft. På grunn av dette anbefaler man å plassere utedelen slik at det finnes nok luftgjennomstrømning. For deg som ønsker at utedelen skal gli bedre inn i omgivelsene, så finnes det varmepumpehus som du kan montere over varmepumpens utedel.

Betal ned varmepumpen over strømregningen

Du kan også få finansiert varmepumpen ved nedbetaling over strømregningen, dersom du ønsker det. Er du ikke strømkunde hos oss, kan du bestille her.

Bestille varmepumpe?

Ring tlf. 97 91 22 22 eller send en e-post til kunde@svorka.no.

 Les mer om våre øvrige varmepumpemodeller her.