Vant rypejakttur i Trollheimen

4. juli 2018
Rypejakt
Tor Emil Dille Haugsbakk er vinner av rypejakttur med Svorka. Vi gratulerer.

Tor Emil Dille Haugsbakk er trukket ut som en av to vinnere av rypejakttur i Trollheimen i september. Elektrikeren flyttet nylig fra Malvik til Selbu, og er medlem i NJFF avdeling Selbu. Han er en ivrig fisker og jeger, og bruker mye av fritiden ute i friluft.

Friluftsinteressert

–Det var artig å høre at jeg hadde vunnet tur! Særlig uten å ha meldt meg på noe – men bare ved å være medlem. Trollheimen har alltid vært en destinasjon, men hittil har det ikke blitt til at jeg har dratt. Så dette blir kjempebra, sier Haugsbakk.

Til vanlig jobber han som elektriker, men passer på å komme seg ut når muligheten byr seg. –Jeg har holdt på mye med fuglejakt tidligere, men de siste fem, seks årene har det blitt mest elg og rådyr. I tillegg driver jeg med fiske. Selbusjøen er jo kjent for gjedde, forteller han.

Nye opplevelser på Nordmøre

Surnadal JFF vil være vertskap og guide under turen som går til eiendommen Kårvatn, innerst i Todalen i Surnadal kommune. Jaktlaget skal overnatte på ei hytte som ligger 800 meter over havet, midt i et terreng hvor både fjellryper, skogsryper og orrfugl kan påtreffes.

Haugsbakk har lite erfaring med landskapene på Nordmøre, men desto bedre kjennskap til områdene i Trøndelag. For to år siden gikk han Norge på tvers sammen med en kompis.
–Vi fikk sett hele terrenget fra Tydal ved svenskegrensa og over til Stjørdal. Det var en kjempeopplevelse!

Vi håper og tror at Trollheimen blir en like bra erfaring, og ønsker god tur.

Svorkas jakt- og fisketurer

Svorkas jakt- og fisketurer går til Kårvatn i Trollheimen. Området er kjent for å være et av de absolutt reneste i Europa, med fantastisk luft- og vannkvalitet og en rik fauna. Garden Kårvatn ligger innerst i Todalen i Surnadal kommune på Nordmøre. Surnadal Jeger- og Fiskerforening disponerer småviltjakta og fisket tilhørende eiendommen.

Les mer om muligheten til å vinne jakt- og fisketur her.