Så mye har du spart på TOPP 3-garanti i 2019

8. januar 2020
TOPP 3-garanti 2019
Hvor mye har du spart på TOPP 3-garanti 1.kvartal 2019?

Svorka har alltid vært opptatt av å levere strøm til gode priser til sine kunder. Og med strøm til medlemspris kan du velge blant flere attraktive produkter. Har du TOPP 3-garanti sjekker vi kontinuerlig våre priser opp i mot prisene fra våre konkurrenter.

Så hvor mye har du spart på TOPP 3-garanti i 2019?

TOPP 3-garanti i 2019

Vår statistikk for 2019 viser at du har spart 5,25 øre/kWh på å velge vår avtale kontra en tilsvarende avtale fra NorgesEnergi. Det kaller vi en god avtale.

TOPP 3-garanti 2019

Spar penger – bytt til Svorka

Ingen skjulte kostnader og tilleggsprodukter

En annen fordel ved vårt produkt er at det ikke inneholder noen form for skjulte kostnader og automatiske tilvalg. Ønsker du å kombinere din avtale med tilleggsprodukter er det selvsagt fullt mulig, men den beslutningen overlater vi til deg som kunde. Det er du som best kjenner behovene til deg og din husstand.

Les mer om våre tilleggsprodukter her:

Ta et aktivt miljøvalg og bestill Svorka MILJØ – strøm med opprinnelsesgaranti.

Svorka MILJØ

Strømforsikringen med trippelgaranti, Svorka TRIPPEL,  gir deg en ekstra trygghet i hverdagen.

Svorka TRIPPEL

TOPP 3-garanti – hva innebærer det?

Kundens pris skal på årlig basis være en av de tre rimeligste målt mot en representativ liste over strømleverandører, med sammenlignbare produkter. Prisene hentes ukentlig fra Forbrukertilsynets prislister eller leverandørenes hjemmesider, beregnet ut i fra et årlig forbruk på 20.000 kWh. Garantiperioden regnes fra nyttår til nyttår, og kunden får fullt utbytte av garantien ved å være kunde minimum et helt kalenderår.

Kundens pris fremkommer løpende på fakturaene. Din organisasjon vil være kontrollorgan for at garantien overholdes. Det vil kunne finnes leverandører utenom referanselisten som har lavere priser.

Strøm til medlemspris

Er du medlem av en organisasjon som tilbyr strøm til medlemspris fra Svorka? Det innebærer at alle medlemmer som inngår avtalen får billig strøm, samtidig som en andel av salget går tilbake til din organisasjon. I tillegg får du som kunde en rekke tilleggsfordeler. Det kaller vi vinn-vinn-vinn!

Les mer om strøm til medlemspris hos din organisasjon:

NORSK MUSIKKRÅD

NJFF