Thon Hotel Surnadal – et flott utgangspunkt for turer i Trollheimen

18. september 2018
Thon Hotel Surnadal

Thon Hotel Surnadal ligger i sentrum av Surnadal på Nordmøre. Med Trollheimen på den ene siden, og Fjordruta på den andre, er dette midtpunktet for sporty aktiviteter i Midt-Norge. Konferanse eller fritid, her får du lokale kultur- og matopplevelser i moderne omgivelser.

Lange tradisjoner

Hotellet, med historie tilbake til 30-tallet, er et naturlig utgangspunkt for naturopplevelser i Trollheimen. De kan tilby flotte rom der lokal natur, kultur og historie er sentrale elementer i hotellmiljøet. Alle de 70 rommene har årstidstema og store bilder inspirert av Hyldbakk-dikt på veggene.

Kortreist tilgang til Trollheimen

Hotellet ligger innen 2 timers kjøring fra både Trondheim, Molde og Kristiansund, og er et fint sted å starte for deg som vil på tur i Trollheimen.  Du kan benytte hotellet som base for flotte turopplevelser på dagtid, og nyte hotellets bekvemmeligheter på kveldstid.

I Surnadal kan du også spille golf eller fiske, enten i lakseelva Surna eller i sjøen. Om vinteren finner du Nordmøres flotteste alpinanlegg og milevis med oppkjørte skiløyper her. Mulighetene er mange.

Mer informasjon om Thon Hotel Surnadal finner du her

Besøk i bedriftsregi

På Thon Hotel Surnadal får du også konferanser med sporty aktiviteter som gir muntre minner og kollegialt samhold. Hotellet er et full-service konferansehotell med lyse og moderne møterom i alle størrelser. De ansatte er fleksible og strekker seg langt for at din konferanse skal bli av beste kvalitet.

Strøm fra Svorka

Når du først er i Surnadal, kan du som er medlem i NJFF benytte muligheten til å sikre deg en fordelaktig strømavtale til medlemspris. Svorka finner du kun 100 m fra hotellet, og du er hjertelig velkommen innom for en strømprat. Du kan også bestille NJFF sin strømavtale via våre hjemmesider.

Foto: Thon Hotel Surnadal