Takk for at du handler lokalt – og bidrar til et levende lokalsamfunn

5. desember 2018
Lokal handel

Har du tenkt over hvor verdifull du selv er for lokalmiljøet ditt?

Lokal handel = Levende lokalsamfunn

Har du tenkt over hvor mye det betyr at vi handler hos den lokale kjøpmannen? At vi kjøper skiutstyret i den lokale sportsbutikken, skoene i skobutikken og klærne i den lokale klesbutikken? At vi bruker den lokale banken, det lokale verkstedet og den lokale optikeren?

Nå, som alt skal være så stort og effektivt, er det lett å la seg rive med av noe som ser ut som «gode tilbud». Mange tenker at penger er penger, ost er ost og strøm er strøm, og at stort er billig.

Men det er ikke sånn. Det er forskjell på både penger og strøm. Akkurat som på ost. Men du kjenner ikke smaken – der og da. For sånne varer kommer smaken først etterpå. Lenge etterpå.

Den kommer når alle de lokale småbutikkene er borte. Når det ikke finnes noen optiker i nærheten. Når du forstår at de som selger sportsutstyr i storsenteret ikke aner hva de snakker om. Når det er sorte vinduer i handlegatene. Når idrettslaget ikke får tak i sponsorer. Når folk mister jobben. Når ungdommen flytter, og ikke kommer tilbake.

Kjøper du strømmen hos oss, er det et lite bidrag til et levende lokalmiljø. Som kunde hos oss er det mye å glede seg over: Vi lover deg konkurransedyktige priser og god rådgivning. Ønsker du å finne ut hva du kan gjøre for å redusere dine strømutgifter, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

Hos oss får du, kort sagt, «mest for pengene!»

Takk for at du handler lokalt.