T-We + vinterferie = sant!

19. februar 2019
Twe_vinterferie_tcm94-363259

Disse seks filmene og seriene gjør vinterferien magisk – både for de små og de store i familien.

Ah, endelig ferie! Vinterferien er ikke bare tiden for å komme seg opp på fjellet, ut i skisporet eller ned akebakken. Det er minst like viktig å ha noe gøy å se på mens det knitrer i peisen og roen senker seg i stua. Enten hele familien er samlet foran skjermen eller barna får styre underholdningsskuta på egenhånd: Her er seks spennende, morsomme og dramatiske titler – fra ferske blinkskudd til gamle klassikere – som passer for både store og små TV-tittere. Samtlige er inkludert for deg med T-We. Med andre ord kan du se dem når du vil, på boksen eller i appen, uten at det koster noe ekstra.

Legenden om Narnia: Løven, heksa og klesskapet

I 2005 – 55 år etter C.S. Lewis’ klassiske roman Løven, heksa og klesskapet – kom den første, største og kanskje beste av hittil tre filmer om Narnia. Historien om løven Aslan, den onde heksa Jadis og den unge Pevensie-søskenflokken ble om mulig enda mer levende i filmformat enn som bok, godt hjulpet av herlige spesialeffekter som fortsatt gjør inntrykk 14 år senere. En intens Tilda Swinton i en av sine mest kjente roller gjør at dette blir litt for skummelt for de aller minste. For de noe eldre barn er dette et av de rikeste og mest magiske filmuniversene å dykke inn i. Du ser den i Disney Movies on Demand.

Se filmen her

Tron: Legacy

Fra løver og hekser til noe som kan være like skummelt, ikke minst i vår moderne tid – maskiner. Jeff Bridges har hovedrollen i dette revolusjonerende eventyret, som byr på visuelle effekter du knapt vil tro uten å se dem. Når Kevin Flynn, verdens ledende dataspilldesigner, sender ut et hemmelig signal fra en skjult digital verden, undersøker hans sønn Sam ledetråden og legger ut på en farefull reise for å redde sin forsvunne far. Den fryktløse kvinnelige krigeren Quorra hjelper far og sønn på vågestykket gjennom et fantastisk cyberunivers, og sammen utkjemper trioen det ultimate slaget mellom det gode og det onde. Både Tron: Legacy og den opprinnelige Tron-filmen fra 1982 finner du i Disney Movies on Demand.

Se filmen her

David Attenborough’s Natural Curiosities

Hvorfor har de rareste dyrene blitt som de har blitt? Og hvordan kan anomalier skapt gjennom evolusjon vise seg å være mer levedyktige enn sine forfedre? Om noen kan besvare disse spørsmålene på en måte som både er forståelig, engasjerende og visuelt betagende, er det selvsagt Sir David Attenborough. Den legendariske naturhistorikeren og programlederen små i sitt 92. år på planeten selv kunne kalles en naturkraft. I den fjerde og siste sesongen av Natural Curiosities møter vi blant annet kjempepandaen, kiwien, morderbien og den relativt ferske hybriden «grisbjørn» – en krysning mellom grizzlybjørn og isbjørn. Det hele er selvsagt nydelig filmet og fortalt, med rikelig snadder for både barn og voksne med snev av naturinteresse. Alle fire sesongene av serien venter på deg i BBC.

Se serien her

The Orville

Fan av Twilight Zone, Star Trek og Babylon Five? Da er sjansen stor for at The Orville er rett opp din intergalaktiske gate. Denne ofte lett absurde scifi-komiserien er skapt av Seth McFarlane (Family Guy, American Dad, Ted). Han spiller også  hovedrollen som romkaptein Ed Mercer. Mercer er stolt over å ha blitt forfremmet til kaptein på romfartøyet U.S.S. Orville, men entusiasmen hans daler raskt når eks-kona blir gjort til førsteoffiser. På rutineoppdrag blir de angrepet av Krill, ondskapsfulle romvesener som vil stjele et apparat som får tiden til å gå raskere. Spenn sikkerhetsbeltet, len deg tilbake og finn The Orville i FOX+.

Se serien her

Modig

Pixar Animation Studios tar deg med på et storslått eventyr i et eldgammelt land fylt med tradisjon og mysterier. Merida er en dyktig bueskytter med et heftig temperament, og datter til Kong Fergus og Dronning Elinor. For å finne sin egen vei i livet bryter Merida en urgammel og hellig skikk, noe som fører til kaos og raseri i kongedømmet. Når hun ber en eksentrisk gammel kone om hjelp oppfylles dessverre hennes noe uheldige ønske. Hun må nå ut på oppdrag for å forsøke å bryte en fryktelig forbannelse før det er for sent. Modig er et eventyr med uforglemmelige karakterer og fantastisk animasjon, som ligger klar for deg i Disney Movies on Demand.

Se filmen her

A Quiet Place

Til slutt et tips som er forbeholdt tiden på døgnet når ungene ligger trygt pakket inn under dyna: A Quiet Place er nemlig en av de mest skremmende – og kritikerroste – horrorfilmene fra de siste årene. I en postapokalyptisk verden blir en familie tvunget til å leve i stillhet mens de gjemmer seg fra monstre med ultrafølsom hørsel. I dette universet blir selv lyden av en tikkende klokke et nervepirrende skrekkelement. Med Emily Blunt og regissør John Krasinski i de bærende rollene er A Quiet Place et velspilt drama i tillegg til å være en nifs grøsser. Se den på eget ansvar i Paramount+.  

Se filmen her

Ikke TV-kunde hos oss?

Du kan bestille på våre hjemmesider:

BESTILLE

Grunnpakken hos Telenor

Grunnpakken er basispakken med 40 faste kanaler. De siste 15 kanalene kan du velge selv på Min side.

VELG KANALER PÅ MIN SIDE 

Informasjonen er hentet fra Telenor sine hjemmesider. Svorka og datterselskapet Sund Bredbånd leverer Telenor sine tjenester via coax- og/eller fiberkabel.