Film på T-We filmleie

19. september 2018
T-We filmleie
Klar for en filmkveld? Nye storfilmer er klare for T-We filmleie.

Med filmleie i underholdningsuniverset T-We får du rask tilgang til store kinosuksesser, et rikt utvalg filmfavoritter – kun uker etter de tas av kinoprogrammet.

Du kan se film når og hvor du vil via din T-We Box. Last ned T-We appen og få tilgang til et rikt underholdningsunivers via ditt nettbrett og telefon, eller logg deg inn på twe.no via PC/Mac. En hel filmverden ligger rett foran din egen nese.

De 10 mest populære filmene i T-We filmleie

T-We redaksjonen løfter frem de nyeste og mest populære leiefilmene, slik at det blir enklere for deg å velge.

Noen av de mest populære filmene akkurat nå

Avengers: Infinity War – HD

Se nå

The Avengers og deres allierte superhelter må nå være villige til å ofre alt i kampen mot den mektige Thanos før hans totale ondskap ødelegger hele vårt univers. Tidenes største konfrontasjon er i vente.

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo

Utøya 22. Juli

Se nå

Spillefilmen UTØYA 22. JULI handler om dagen vi aldri glemmer, men vanskelig kan forstå. En stor mengde fakta fra AUFs sommerleir 22.juli 2011 er allerede gjengitt i rettsaker, bøker og media. Men de færreste av oss vet mye om den ufattelige panikken og forvirringen som oppstod, eller de umulige valgene ofrene ble stilt overfor. En terror som påførte så mange en frykt og sorg de må leve med resten av sitt liv. UTØYA 22. JULI er skrevet på bakgrunn av vitneskildringer og kjente fakta, og skapt i tett dialog med flere overlevende. Av respekt for ofrene og deres pårørende, er karakterer og enkeltopplevelser oppdiktet. I filmen møter vi Kaja (18) og hennes venner på sommerleiren, og ser hendelsene slik de kunne ha sett ut for noen på øya. Filmen starter når ungdommene, sjokkerte over bombeangrepet i Oslo, betrygger sine pårørende med at de er langt unna. Den trygge atmosfæren brytes da skudd høres. Så følger vi Kaja i hennes kamp for å overleve – minutt for minutt.

Andrea Berntzen, Anna Bache-Wiig

Petter Kanin – HD – Norsk tale

Se nå

Petters feider med Mr McGregor eskalerer til uante høyder, mens begge kjemper om hagen på bondegården, og om tilgivelsen til deres godhjerta dyreglade nabo. Den rampete og eventyrlystne Petter Kanin, som har trollbundet flere generasjoner med lesere, får nå hovedrollen i sin helt egen spillefilm.

James Corden, Linus Wahlgren, Molly Sandén, Fayssal Bazzi, Mimmi Sandén, Domhnall Gleeson

DE 10 MEST POPULÆRE FILMENE

Canal Digital blogg

For mer informasjon om filmleie via T-We tjenesten, se her

Ønsker du å holde deg oppdatert på film hos Canal Digital? Sjekk ut Canal Digital sin egen blogg:

Canal Digital blogg

Kilde: Canal Digital / Filmweb