Hvor er Svorkas trimpost 2019?

25. april 2019
Turorientering - Svorkas trimpost 2017
Er du klar for å finne Svorkas trimpost 2019? Bli med på årets turorientering, du også!

Turorientering – med Svorkas trimpost

Surnadal IL v/trimgruppa inviterer også i 2019 til turorientering, hvor det er satt ut 12 ulike poster i store deler av kommunen. Som hovedsponsor for allidrett har Svorka «fått» en av disse postene, og dette vil vi selvsagt gjøre litt ekstra utav. Det innebærer at det kan vanke gjeve premier til de turgåerne som oppsøker nettopp denne posten. Hvilken av postene som er Svorkas får du imidlertid ikke vite, og det er godt mulig du må prøve både en og to ganger før du finner den riktige. Finn Svorkas trimpost du også!

Hva er turorientering?

Turorientering innebærer at man skal finne poster i terrenget ved hjelp av kart og ev. kompass. Postene befinner seg i variert natur fra høyfjell til lavereliggende utkikkspunkt. I terrenget er postene merket med en treplate med O-merke og en inngravert bokstavkode. Denne bokstavkoden føres inn på et eget kontrollkort. Det er ikke lagt opp til vanskelig orientering, og postene skal være forholdvis lette å finne. Alle som ønsker å delta kan kjøpe en konvolutt med informasjon, turbeskrivelser, kontrollkort og kart hos Intersport og Sport 1 i Surnadal.

Svorkas trimpost 2019

Svorka har vært så heldige å få sin helt «egen» trimpost i årets turorientering. Det innebærer at ivrige turgåere vil finne en trimbok (merket med Svorka-logo) på en av de totalt 12 postene, samt en plakat med informasjon om våre konkurranser. Alle turgåere som skriver navnet sitt i Svorkas trimbok er med i trekningen av et gavekort à kr 500,- ved sesongslutt.  Vinneren offentliggjøres via våre Facebook-sider.

Skulle du finne Svorkas trimpost i år, husk å delta, så bli det kanskje du som vinner.

Det kan lønne seg å trimme!

Lykke til – og riktig god tur!

Gavekortet er fra dittgavekort.no og kan brukes på nesten 100 kjøpesentre og på 50 hoteller i Norge.