Velkommen til vår nye hjemmeside!

11. oktober 2016
Nye hjemmesider - svorka.no
Vi håper du vil bli godt fornøyd med våre nye hjemmesider.

Du er nå kommet til en ny og oppgradert hjemmeside for Svorka. Vi håper du liker det du ser!

Hjemmeside - www.svorka.no

Vår nye hjemmeside er tilpasset alle enheter

Digitale kanaler blir stadig viktigere i dagens samfunn, dette gjelder også for Svorka. Og i tråd med utviklingen ellers i samfunnet kommer en stadig økende andel av trafikken til våre hjemmesider nå via nettbrett og mobil. Dette har vi tatt konsekvensen av, og vår nye hjemmeside er derfor tilpasset alle enheter. Prøv selv!

Enkelt å navigere

For oss er det viktig at det er enkelt å finne frem på våre hjemmesider. På vår landingsside kan du derfor velge mellom våre ulike avdelinger: nett, strøm eller bredbånd/tv. Slik får du enkelt og effektivt navigert dit du har behov for. Vi har også gjort det enkelt å finne informasjon om kundeservice, nyheter og driftsmeldinger.

Gis oss ris og ros

Vår ambisjon er at svorka.no skal være den beste kilden til informasjon for deg som kunde. Er det noe du savner, eller ikke finner igjen? Ris eller ros? Ta kontakt på kunde@svorka.no, vi setter stor pris på å høre fra deg.

Sidene er utviklet av Milligram design og Divint, hvor layout/design kommer fra Milligram design, og Divint har stått for kode. Vi takker for godt utført arbeid.