Månedens spons: Surnadal IL – Svorka-karusellen

11. januar 2019
surnadal-il-langrenn
Svorka-karusellen: Bli med, og skap skiglede hos de yngre.

Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa. For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Vi er stolte sponsorer, og vil derfor presentere et lag eller en forening som mottar støtte fra oss hver måned. I januar ønsker vi å ta en nærmere titt på Surnadal IL sitt arrangement Svorka-karusellen.

Hva er Svorka-karusellen?

Svorka-karusellen er et arrangement i regi Surnadal IL – Ski Nordisk, et arrangement som Svorka sponser i sin helhet. Langrennsgruppa arrangerer årets første renn i Svorka-karusellen på Nordmarka Idrettssenter torsdag 24. januar 2019.

Svorka-karusellen er et lavterskelskirenn for alle aldre. Gjennom vinteren blir det arrangert 5 renn. Løypelengde vil være +/- 500 meter, med individuell start . Påmelding foregår inne i gammel tidtakerbu på skisenteret, og det er ingen påmeldingsavgift. Du kan melde deg på fra kl. 17.45, og første start er kl. 18.15.

Etter det siste løpet i karusellen vil det bli premiering for alle som har deltatt. Det eneste kravet for å få premien er minimum 1 start. Startnummeret skal leveres inn etter målgang.

Det er også mulig å registrere seg på Barn i Løypa som vil foregå parallelt.

Datoer for Svorka-karusellen

Svorka-karusellen vil foregå på følgende datoer i 2019:

  • 24. januar
  • 07. februar
  • 19. februar
  • 07. mars
  • 14. mars

Les mer om Svorka-karusellen på Facebook her.

Lyst til å bli en del av Surnadal IL Langrenn?

Surnadal IL – Ski Nordisk (skigruppa i dagligtale) er en liten, men entusiastisk gjeng som gjennom vinteren skaper stor aktivitet. De aller fleste surnadalinger har rike minner fra skisenteret og områdene på Nordmarka. Enten som Barn i Løypa-deltaker, -foreldre, -besteforeldre, som trimmer eller turgåer, eller fra trening og konkurranse.

Skisesongen på Nordmarka varer fra første snøen kommer, vanligvis i november, til langt ut i april. «Da he vi de gøitt»!

På hjemmesiden til Surnadal IL – Ski Nordisk finner du informasjon om det meste som foregår både vår, sommer, høst og vinter.

Les mer om Svorka og sponsing her.