Månedens spons: Surnadal Jeger- og Fiskerforening

19. september 2018
Fjellryper
Månedens spons: Surnadal Jeger- og Fiskerforening

Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa. For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Vi er stolte sponsorer, og vil derfor presentere et lag eller en forening som mottar støtte fra oss hver måned. I september ønsker vi å ta en nærmere titt på Surnadal Jeger- og Fiskerforening, en meget aktiv organisasjon i lokalmiljøet.

Hva er Surnadal Jeger- og Fiskerforening?

Surnadal Jeger- og Fiskerforening er tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF), som er den eneste landsdekkende​ interesseorganisasjonen for jegere og fiskere. Foreningen har en finger med i spillet i mange aktiviteter i Surnadal. De har tilbud til både barn og voksne, og er også sterkt delaktig i det årlige arrangementet Norsk Laksefestival.

Tilbud fra Surnadal Jeger- og Fiskerforening

Som medlem i Surnadal Jeger- og Fiskerforening kan du velge blant følgende aktiviteter:

  • Aktiviteter for barn og unge
  • Egne samlinger for damer
  • Jaktskyting
  • Skyting
  • Jegerprøven
  • Fiske
  • Hundetrening

Surnadal JFF inviterer alle til å bli medlem, og til å delta på deres varierte aktiviteter gjennom året. De kan love mange flotte opplevelser!

Du kan følge Surnadal JFF på deres Facebook-sider, for å holde deg oppdatert og orientert om aktiviteter og arrangementer.

1 nøkkel – 100 båter

Alle medlemmer av NJFF får tilgang til over 100 båter rundt om i landet. Noen er plassert på sjøen, andre på fjellet eller i innlandet. Medlemmer bestiller enkelt sin egen båtnøkkel i njffbutikken.no. Nøkkelen passer til alle båtene og koster kr 200,-.  Det koster en del å produsere og sende ut nøklene, og prisen dekker kun utgiftene med prosjektet. Når du skal bruke en båt, husk å booke den i riktig tidsrom på nettsidene til NJFF.

Lokalt i Surnadal ligger det en båt ved Solåsvatnet på  Nordmarka.

Les mer om NJFF-båtene her.

Les mer om Surnadal JFF på deres hjemmesider eller Facebook-sider.

Les mer om Svorka og sponsing her.

Kilde: Surnadal JFF