Smarthus fra HITCH: Styr strømmen selv og spar penger

9. november 2018
Styr strømmen selv og spar penger - bilde
Styr strømmen selv og spar penger - bilde

Sliter du med høye strømregninger? I dag bruker vi strøm i store deler av hjemmet hvor vi ikke oppholder oss. Hva om vi kunne styrt strømmen etter hvilket behov vi har og hvor vi er?

Les mer på hitch.no

Slå av alt lyset samtidig

Er du av typen som legger seg omtrent på samme tid hver kveld? Hadde det ikke vært behagelig å konsentrere seg om tannpussen i stedet for å gå runden i huset for å slå av alle lamper? Styr lyset i hele huset til å slå seg av samtidig hver morgen og kveld. Det resulterer i at du bruker energien mer effektivt og sparer lommeboken.

Behovsstyrt varme i alle rom

I verdenssammenheng er nordmenn bortskjemte med billig strøm. Likevel kan du spare tusener i året ved å være mer bevisst på når varmen står på, styre temperaturen etter behov og skru helt av i rom du ikke oppholder deg i. Hva med at temperaturen senkes i det du går på jobb og er på et behagelig nivå igjen når du kommer tilbake? I perioder av dagen eller året kan faktisk varmen skrus helt av*. Dette kan styres fra en enkel app på mobilen din.

Ikke bruk tid på å slå av og på lys

Har du på lys i rom du ikke oppholder deg? Det er flere steder i huset man ikke trenger lys hele tiden. Det er viktig med godt lys på badet, men trenger du lyset når du har gått derfra? Du slipper å skru på lyset i gangen, med bevegelsessensorer kan lysene skrus på automatisk og slås av etter dine bevegelser.
 
Nå kan du med enkle grep og liten investering både kontrollere strømforbruket automatisk og styre hjemmet ditt enklere og mer smart. Med hussentralen til Hitch kan du lett koble på andre smarte enheter som gjør at hele huset ditt styres med en enkel app.
 
For å styre strømmen din anbefaler vi følgende komponenter som alle styres fra Hitch appen:

Hitch tilbyr smarthusløsninger som gjør livet enklere, øker miljøbevisstheten og gir bedre livskvalitet. Vi gir deg smarthusløsningen du trenger samlet i én app.

Kontakt oss for hvilke produkter du trenger.

Les mer om ulike produkter på hitch.no

*Krever ekstern temperaturmåler. Ventet på lager november/desember 2018.