Svorka

Koble elbilen til appen

Hvordan komme i gang med smartlading av elbilen?

Med Svorka-appen kan du enkelt komme i gang med smartlading av elbilen.

Smartlading av elbilen betyr at du lader når strømprisene er lavest. Alt du trenger å gjøre er å stille inn tidspunktet du ønsker at bilen skal være ferdig ladet, så sørger Svorka-appen for at bilen lades når det er billigst.

Med appen får du se hvor mye du har ladet bilen din, hvor du har ladet, og hvor mye det har kostet. Du får også god oversikt med statistikk dag for dag, måned for måned og år for år.

Slik kobler du til elbilen og slår på smartlading:

  1. Om du ikke allerede har lastet ned Svorka-appen, begynn med å laste ned den og logg inn. Appen finner du i App Store og Google play. Om du har spørsmål, se om du finner svar på siden vår for ofte stile spørsmål.
  2. Finn bilmerket ditt i listen i Svorka-appen, og koble bilen din til appen ved å logge på med påloggingsinformasjonen du bruker i bilens egen app.
  3. Slå på smartlading, og still inn det klokkeslettet du ønsker at bilen skal være fulladet, og vips du er i gang med smartlading. NB! Bare husk å plugge inn laderen til bilen først.
  4. I appen vil du nå kunne se hvilke timer smartlading er planlagt, og hvor mye du har spart på å bruke smartlading-funksjonen. Du får også opp et varsel om smartlading ikke har blitt gjennomført.

Svorka-appen kan kobles til elbiler og ladbare hybrider fra Audi, BMW, DS, Ford, Hyundai, Jaguar, Kia, Mini, Opel, Peugot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Tesla, Toyota, Volvo, Volkswagen – samt hjemmeladere fra Easee, Zaptec og Wallbox. Nye bilmodeller og bilmerker legges til fortløpende.

Koble hjemmeladeren til Svorka-appen

Du kan også koble appen til hjemmeladeren din. I dag er det kun ladebokser fra Easee, Zaptec og Wallbox som gir deg mulighet til det, men flere merker kommer til og legges til fortløpende.