Svorka

Bestille pulsmåler

Bestill pulsmåler for å se strømforbruket ditt i sanntid

For å få fullt utbytte av Svorka-appen anbefaler vi at du skaffer deg en pulsmåler. Den gjør det blant annet mulig for deg å se strømforbruket ditt her og nå. 

 

Bestill pulsmåler

Bestill pulsmåler! Sjekk hva du bruker i strøm akkurat NÅ.

Kampanjepris kr 395,-.
Månedspris for innlesing av data kr 39,-/mnd.

Levering: Velg mellom å hente på Svorka (hverdager mellom kl. 9-15) eller som pakke i posten (gratis frakt).

 


(navn på faktura)
Adresse*

Postnummer*

Sted*


Målernummer*
Målernummeret finner du på strømmåleren din, enten ved å logge inn på min side, eller på side 2 på strømfakturaen din (faktura finner du i appen eller på min side).


Frakt * (Velg ett av alternativene)

Jeg ønsker å få pulsmåleren tilsendt per post til min adresse

Jeg stikker innom Svorka en hverdag mellom kl. 9-15 og henter min pulsmåler

Velg hvilken fakturatype du ønsker

For å motta efaktura må du aktivere dette i nettbanken din. Dette kan se litt forskjellig ut fra bank til bank, men det vil typisk stå «Ja, takk til alle», «Alltid efaktura» eller «Automatisk efaktura»

Samtykke * (Velg ett av alternativene)
Jeg samtykker i at Svorka på mine vegne kan be S-Nett (netteier i Surnadal, Rindal og gamle Halsa kommune) om å åpne HAN-porten for tilkobling av pulsmåler. Jeg samtykker også til at Svorka og S-nett kan lagre informasjonen om pulsmåleren for å kunne gi meg bedre kundeservice.

Jeg ønsker selv å ta kontakt med mitt nettselskap – eller har annet nettselskap enn S-Nett – for at de skal åpne HAN-porten for tilkobling av pulsmåler

Abonnementsvilkår *

Jeg aksepterer standardbetingelsene

Ved å sende inn bestilling via dette skjema bekrefter jeg bestilling av pulsmåler til kr 395,-, månedspris kr 39,-/mnd.

Hva er en pulsmåler?

Svorkas pulsmåler er en liten boks du kobler til strømmåleren din, den gjør at du kan se strømforbruket ditt i sanntid ved hjelp av Svorka-appen. 

Hvordan fungerer pulsmåleren?

Pulsmåleren sender informasjon om strømforbruket direkte til Svorka-appen via mobildata. Prisen for å sende data er inkludert i det faste månedsbeløpet og alt betales enkelt over strømregningen. Svorka-appen er gratis og kan tas i bruk uten pulsmåler, men du vil da ikke kunne se strømforbruket ditt i sanntid eller bruke tilhørende funksjoner.

Hvorfor bruke pulsmåler?

Pulsmåleren gir deg innsikt i hvor mye strøm du bruker til enhver tid. 

Strømforbruket ditt endrer seg hele tiden, og derfor kan pulsmåleren være et godt verktøy for å se hvordan forbruket ditt er til enhver tid.

Hvis du ønsker å gjøre noe for å redusere strømregningen, kan du bruke pulsmåleren til å se hvor mye strøm ulike enheter i hjemmet trekker til enhver tid. Da får du enkelt oversikt over hvordan tiltakene du gjør påvirker forbruket ditt.

Prøv gjerne å redusere temperaturen på varmekabler, panelovner og andre enheter, for å se om du kan redusere strømforbruket ditt, samtidig som komforten opprettholdes.

Les mer om fordelene med pulsmåler her