Svorka

Toshiba varmepumper

Toshiba varmepumper

Grå varmepumpe på betongvegg med et lite bord og en puff under.
Å gå til innkjøp av en varmepumpe er først og fremst en god investering. En varmepumpe sørger ikke bare for et godt og komfortabelt inneklima,
men også for at du får opp til fem ganger så mye varme for pengene. En varmepumpe gir deg nemlig en kraftig oppvarming sett i forhold til energien som tilføres.
Dette fordi varmepumpen utnytter energien som allerede finnes lagret i våre omgivelser.

Fordeler med å velge varmepumpe

  • Økt komfort
  • Reduserte kostnader til oppvarming
  • Reduksjon i utslipp av klimagasser og partikler
  • Bedre innemiljø
  • 5 års garanti
  • Uforpliktende befaring
  • Montering av fagfolk
  • Finansiering over strømregningen

Hvorfor velge Toshiba?

Toshiba er en ledende produsent av luft-luft varmepumper og har gjennom en årrekke utviklet varmepumper, spesielt tilpasset et tøft nordisk klima. Toshibas varmepumper kommer alltid godt ut i ulike tester, sparer strøm og gir høy komfort for fornøyde kunder

Varmepumpe – et klimasmart alternativ

Stabil innetemperatur og komfort er viktig for nordmenn, men for mange handler kjøp av varmepumpe om mer enn bare oppvarming og store besparelser. Det dreier seg også om den langsiktige gevinsten for miljøet. Årsaken er enkel. Til forskjell fra biobrensel og fjernvarme har varmepumpen ingen forbrenning for å skape varme. 

Forbedret luftkvalitet på kjøpet

Svorka har valgt Toshiba, som er en profesjonell aktør med pumper som blant annet har et svært effektivt luftrensesystem som fjerner pollen, svevestøv og alle former for lukt fra inneklimaet. Det gjør at du som kunde kan være trygg på at også luftkvaliteten forbedres så snart varmepumpen er ferdig montert.

Trygghet lokalt

Skal du kjøpe varmepumpe, bør du ta kontakt med en fagforhandler som også vil være der for deg til neste år, og året etter det. Du skal vite at garantien står ved lag, at du vil få lokal service og tilgang til deler, hvis du noen gang vil trenge det.

Det får du hos oss.

Svorka har valgt! Vi har valgt å selge Toshiba varmepumper – fordi vi mener de er blant de beste.

Behovene vil variere fra kunde til kunde – På Toshiba sin nettside finner du en luft/luft varmepumpe til et hvert behov.