Svorka

Hjemmeladere

Smart lading av din bil gjør hverdagen tryggere

En ny smartlader gjøre hverdagen med elektrisk bilhold tryggere og enklere for deg. En hjemmelader til elbil er en god investering. Den sørger for trygg og rask lading, er robust og gir deg en sikker løsning for lading om du har en hybrid- eller helelektrisk bil. I tillegg hjelper smartladeren deg til å spare strømkostnader vesentlig, ved å lade når strømmen er rimeligst.

Emes EvPRo smart hjemmelader ferdig installert kr 14.990.- *

Vi tilbyr også nedbetaling av hjemmeladeren over din strøm- eller bredbåndsfaktura over 36 mnd. Kun kr 431,- pr mnd*
*Tilbudet forutsetter eksisterende overspenningsvern. Eventuelle tillegg kan påvirke sum på delbetaling. Forutsetter at du enten er eksisterende strøm- eller bredbåndskunde, eller at du bestiller strøm eller bredbånd hos Svorka. Du kan enkelt velge mellom kontantbetaling eller rentefri nedbetaling over strøm- eller bredbåndsfakturaen når du fyller ut bestillingsskjemaet.

Standard installasjon
Forskriftsmessig installasjon av valgt ladestasjon som tar hensyn til personsikkerhet, anleggssikkerhet og sikkerhet for bilen.

  • 1 stk EMES EvPro Smart lader
  • 1stk sikringsautomat montert i eksisterende sikringsskap
  • Ferdig montert lader inntil 10m fra sikringsskap
  • To gjennomboringer av trevegg (ikke Klimayttervegg)
  • Kjøring i Surnadal, Rindal og Orkland og Skaun

BESTILL

Du bestiller nå EMES EvPro hjemmelader inkl. standard installasjon

Kr 14.990,-


Nye kunder vil bli kredittsjekket.

Vår installatør tar normalt kontakt med deg innen en uke for å gå gjennom detaljene i din bestilling, deretter vil du få et totaltilbud som du må bekrefte. Tidspunkt for installasjon avtales.

Jeg har lest Avtalevilkår-hjemmelader og er kjent med angrerett.

 

 

Krav til hjemmelading

Ved hjemmelading av elbil må sikkerhet vektlegges for å unngå overbelastning og brann. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB)
sin klare anbefaling er installasjon av «på-vegg-lader». En slik løsning ivaretar alle sikkerhetskrav, er praktisk og gir mange fordeler. Legg til at det gjelder både hybrid og rene elbilder.

Våre hjemmeladere for elbil tilfredsstiller alle kravene hos DSB. Les mer om lading og sikkerhet hos DSB.

Våre samarbeidspartnere på installasjon av hjemmeladere er El-Co AS og Real installasjon AS

I Svorka er vi opptatt av et levende lokalsamfunn og lokale samarbeidspartnere. Dette er årsaken til at vi samarbeider vi med El-Co AS, som holder til i Rindal kommune, og Real installasjon AS som har hovedkontor på Fannrem, i Orkland kommune. Disse to firmaene foretar all installasjon av hjemmeladere for oss i vår region. Om du skulle ønske en annen type lader, kan du ta kontakt med en av våre samarbeidspartnere om dette.

www.el-co.no
www.reali.no

Bedrifter eller borettslag

Send en forespørsel via epost til kunde@svorka.no eller ring oss på tlf. 97 91 22 22, så finner vi en løsning sammen med dere.