Svorka

Strøm

Velkommen

Svorka er den lokale strømleverandøren i Surnadal, Rindal og Heim, som også leverer strøm til resten av landet. Det betyr at vi kan levere strøm til deg både hjemme, på hytta, og til din bedrift. Vi leverer der du trenger oss!

Vi er stolte over å være regionens største leverandør av strøm. Husk at vårt overskudd går direkte tilbake til lokalsamfunnet i form av skatter, arbeidsplasser, utbytte og lokal støtte til lag og foreninger. Og uten våre beste støttespillere, kundene våre, ville ikke disse kommunene vært et så flott sted å vokse opp, bo, arbeide og bli gammel i.

Så takk fra oss i Svorka for at du valgte oss!

Ta gjerne kontakt med en av våre hyggelige kundebehandlere dersom du har spørsmål. Vi byr på god service, ærlige råd og riktig informasjon om din strømavtale.

Og til dere andre: Du er når som helst velkommen som kunde hos oss.

Sjekk hvilke strømavtaler vi kan tilby her.

Svorka

Søk Svorka om sponsormidler innen 15.oktober 2022

Svorka bruker inntil en million kroner årlig i sponsormidler til lokale aktiviteter i regionen vår. For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. ...

Svorka

Strømstøtte januar 2023

Snitt spotpris på strømbørsen for januar ble mye lavere enn i desember. I  januar er det kun kunder i Sør-Norge som får strømstøtte Strømstøtte i januar 2023 NO1- Østlandet (NO1) ...