Svorka

Strøm

Velkommen

Svorka er den lokale strømleverandøren i Surnadal, Rindal og Heim, som også leverer strøm til resten av landet. Det betyr at vi kan levere strøm til deg både hjemme, på hytta, og til din bedrift. Vi leverer der du trenger oss!

Vi er stolte over å være regionens største leverandør av strøm. Husk at vårt overskudd går direkte tilbake til lokalsamfunnet i form av skatter, arbeidsplasser, utbytte og lokal støtte til lag og foreninger. Og uten våre beste støttespillere, kundene våre, ville ikke disse kommunene vært et så flott sted å vokse opp, bo, arbeide og bli gammel i.

Så takk fra oss i Svorka for at du valgte oss!

Ta gjerne kontakt med en av våre hyggelige kundebehandlere dersom du har spørsmål. Vi byr på god service, ærlige råd og riktig informasjon om din strømavtale.

Og til dere andre: Du er når som helst velkommen som kunde hos oss.

Sjekk hvilke strømavtaler vi kan tilby her.

Svorka

Markedskommentar oktober 2021

I september ble det satt en rekke prisrekorder i Norden. Den fellesnordiske systemprisen endte på 87,7 øre/kWh i snitt over måneden. Det er 19,5 øre/kWh over den gamle rekorden som ble satt i ...

Svorka

Derfor er strømprisen uvanlig høy i år

Etter et år med rekordlave strømpriser i 2020, har vi sett det motsatte i 2021. Hvorfor har prisene gått opp og hva kan vi vente oss fremover? Her er svar på noen av de vanligste spørsmålene. ...