Svorka

Strøm

Velkommen

Svorka er den lokale strømleverandøren i Surnadal, Rindal og Heim, som også leverer strøm til resten av landet. Det betyr at vi kan levere strøm til deg både hjemme, på hytta, og til din bedrift. Vi leverer der du trenger oss!

Vi er stolte over å være regionens største leverandør av strøm. Husk at vårt overskudd går direkte tilbake til lokalsamfunnet i form av skatter, arbeidsplasser, utbytte og lokal støtte til lag og foreninger. Og uten våre beste støttespillere, kundene våre, ville ikke disse kommunene vært et så flott sted å vokse opp, bo, arbeide og bli gammel i.

Så takk fra oss i Svorka for at du valgte oss!

Ta gjerne kontakt med en av våre hyggelige kundebehandlere dersom du har spørsmål. Vi byr på god service, ærlige råd og riktig informasjon om din strømavtale.

Og til dere andre: Du er når som helst velkommen som kunde hos oss.

Sjekk hvilke strømavtaler vi kan tilby her.

Svorka

Markedskommentar januar 2022

2021 ble et spesielt år for strømmarkedet. Vi gikk inn i året med høy magasinfylling og et rekordbillig år friskt i minnet. Prisutvikling 2021 En kald januar med høyt forbruk og lite vind førte ...

Svorka

Vi søker etter salgssjef

Er du en salgsorientert leder med én fot i salg og én i ledelsesarbeidet? Eller jobber du kanskje i en stilling hvor du er vant til å skaffe deg innsikt i hva kundene vil ha, og planlegger for å ...