Sponsormidler til NJFF – Søk om støtte innen 30. juni

18. juni 2018
Sponsormidler til NJFF
Søk om sponsormidler til NJFF, du også! Foto: Surnadal jeger- og fiskeforening.

Nå kan du søke om penger til aktiviteter og prosjekter som skaper glede og engasjement i ditt lokalmiljø. Har ditt lokale lag eller forening en aktivitet som du synes fortjener støtte fra Svorka? Send oss en kortfattet søknad innen 30. juni, og kanskje er det nettopp dere som mottar sponsormidler i 2018. Vi har øremerket egne sponsormidler til NJFF sine lokallag.

Sponsormidler til NJFF

Svorka bruker årlig inntil en million kroner på sponsing av aktiviteter i vårt lokale nærområde, Surnadal, Rindal og Halsa. I år har vi også valgt å sette av en pott til utdeling for lag og foreninger som er tilknyttet NJFF, uavhengig av hvor de hører til i landet. For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake.

Kriterier:

  • Lag / forening må være tilknyttet NJFF
  • Utdeling av sponsormidler krever minst 5 kvalifiserte søkere ved søknadsfristens utløp
  • Søkeren må være strømkunde hos Svorka
Foto: Mari Vattøy

Hvordan søke om sponsormidler til NJFF?

Send oss en epost som beskriver aktiviteten du søker om sponsorstøtte til:

SØK HER

Merk epost med «søknad om sponsormidler – NJFF». 

Sponsormidlene deles ut en gang i året, med søknadsfrist 30. juni. Alle som vil bli vurdert ved årets tildeling, må derfor sende oss sin søknad nå. Foreninger og lag som får tildelt støtte fra Svorka, vil bli kontaktet av oss.

Vi mener at det er viktig å støtte aktiviteter som gir trygge oppvekstvilkår for barn og unge, og prioriterer derfor lag og organisasjoner som vektlegger aktiviteter for denne målgruppen. 

Lykke til!