Sett signatur på rommet med en Toshiba varmepumpe

10. august 2022
Signatur forsidebilde

Er du opptatt av inneklima, strømforbruk og interiør, er Toshiba Signatur den rette matchen for deg. Du kan redusere strømkostnadene, samtidig som du har en behagelig temperatur året rundt. Det stilige designet får du med på kjøpet.

Varmepumpen som gir deg valgmuligheter

Inneklima handler om mer enn luftkvalitet og temperatur. Det handler også om hvordan et rom føles og ser ut. Toshibas designmodell lar deg sette ditt eget preg på veggen. Velg en farge som passer til stilen din. Er du opptatt av farger som harmonerer, kan du gå for et tekstiltrekk med en farge som står i stil med veggen og resten av interiøret. Eller så kan du velge en farge som står i kontrast. Det fine er at valget er ditt!

Du kan fråtse i lekre farger som spiller på lag med personligheten din

Farger oppfører seg på flere måter; aktivt, passivt og nøytralt. Match hvert enkelt roms farger til dets bruk, med din egen smak og personlige ønsker. Lyse farger er luftige og lette, og blender gjerne inn med nordisk interiør. Mørke farger oppfattes ofte som sofistikerte og varme, og gir et mer intimt uttrykk.

Med utgangspunkt i fargenes karakter, har vi valgt ut de nøytrale basisfargene Granitt og Skifer for tekstiltrekkene som leveres som standard. Disse fargene passer godt inn i de fleste nordiske hjem. Flere spennende farger er tilgjengelig for bestilling.

Basisfargene Granitt og skifer

To nordiske fargeuttrykk
Granitt og Skifer er de tidløse og diskrete basisfargene som passer inn i de fleste rom. Vi kan godt si at de er skandinaviske i uttrykket, og du får følelsen av å ha naturen rett inn i stua. Nøytrale fargepaletter går av og på moten, og deres styrke ligger i fleksibiliteten. Toshiba Signatur leveres med begge disse tekstiltrekkene, slik at du enkelt kan bytte, eller rett og slett variere stil på varmepumper i ulike rom.

Ullhvit og Nattsvart

Farger som aldri går av moten
Hvit representerer renhet, uskyld og fred. Svart assosieres med eleganse og stil. Hvit og svart går sjeldent av moten, derfor er disse noen av våre mest populære farger på tekstiltrekk. Er du glad i farger, uten nødvendigvis å ville ha en fargeklatt på veggen, kan tekstiltrekkene Ullhvit eller Nattsvart være perfekt for deg.

Mørk isbre og Hav

Kontinentene som møtes i en varmepumpe
Fargen blå oppfattes som beroligende og avslappende. Det sies å senke blodtrykket, åndedrettet og hjerterytmen. Mange merker denne effekten når de skuer over et vann eller hav. Signatur Mørk isbre kan gi assosiasjoner til både isbre, og til vann i varmere farvann. Signatur Hav har en myk nyanse som vil skape en spennende kontrast til øvrig innredning i rommet.

Varm jord og Sand

Favorittene i dekoratørens verktøykasse
Jordens egne farger fører oss til landskap og kulturer ute i verden. Disse fargenyansene kalles jordfarger og har varme, gule eller røde toner i seg. De oppfattes som trygge og stabile. Se for deg en marokkansk ørken eller spansk terrakottajord mellom sitronlundene i Signatur Varm jord, og gylne, varme sandstrender i Signatur Sand.

Klikk her for å sjekke ut alle fargeprøvene

Her finner du andre modeller, priser, betingelser og øvrig informasjon