Premium Wifi – God trådløsdekning i hele boligen

9. januar 2019
Premium Wifi - God trådløsdekning i hele boligen
Med Premium Wifi fra Svorka vil du få god trådløsdekning i hele boligen.

De siste årene har vi fått stadig flere enheter hjemme som nærmest stiller et krav om trådløs tilkobling. Trådløse nett har imidlertid begrenset rekkevidde og kapasitet, noe som innebærer at det ikke alltid er mulig å oppnå høye hastigheter eller optimal trådløsdekning i hele boligen med en enkelt router / modem. Benyttes trådløsnettet i et område av boligen der signalene er svake påvirker det i tillegg opplevelsen til alle andre som bruker nettet på samme tid.

Har du stort hus over flere plan, eller er router/modem plassert usentralt? Har du mange trådløse enheter, eller er dere mange som benytter trådløst nett samtidig? Dette medfører at problemer med trådløsdekningen blir tydeligere for mange. Nå er derimot løsningen her – og Svorka kaller den Premium Wifi.

Mesh-nettverk

I løpet av 2017 eksploderte markedet for mesh-nettverk og mange produsenter har nå kommet med sine egne løsninger. De fleste løsningene består av sett med 2 eller 3 noder/bokser. Disse plasserer du rundt om i boligen for å få stabile trådløssignaler i alle kroker. Etter å ha installert disse produktene vil de aller fleste være kvitt problemet med dødsoner, eller huller i trådløsdekningen rundt om i boligen. Mesh-nettverk må ikke forveksles med rekkeviddeforlengere. Disse medfører vanligvis at du må inn og bytte nettverks-ID manuelt når du beveger deg mellom dekningsområdet til ruteren og dekningsområdet til rekkeviddeforlengeren.

Du kan lese mer om mesh-nettverk på tek.no.

Premium Wifi

Premium Wifi fra Svorka er en pakke som inneholder tre trådløse aksesspunkter (AirTies Air 4920) som sikrer god dekning og stabil fart. Når disse punktene kobles til hverandre danner de et internt nettverk (mesh) som effektivt fordeler den trådløse datatrafikken seg imellom. Slik får du like god trådløsdekning i alle rom. Resultatet er bedre dekning enn en enkeltruter noen gang klarer å levere. Har du et stort hus kan du bygge på med inntil 7 enheter for optimal dekning. Et trio-sett er i de fleste tilfeller tilstrekkelig og vil kunne dekke et areal opp mot 400 kvadratmeter, (noe avhengig av byggematerialer og interiør).

Les mer om AirTies på produsentens hjemmesider.

Enkelt å montere

Premium Wifi fra Svorka er enkelt å montere og noe de fleste kan utføre selv. Plugg internettkabelen i aksesspunktet nærmest ruteren din,  evt. modemet, sett opp og koble alle til strøm, så fungerer det etter et par minutter. I tillegg laster du ned appen som hører til og får dermed full oversikt over det trådløse nettet ditt. Selve enhetene er små og kompakte, og du kan også kjøpe festebraketter om du helst vil ha dem på veggen. 

Premium Wifi er enkelt å montere, samtidig som det er veldig anonymt i interiøret.

Test Premium Wifi helt gratis

Prøv Premium Wifi helt gratis i 14 dager. Blir du ikke fornøyd returnerer du bare produktet til oss.

Har du spørsmål om produktet eller ønsker å teste det finner du informasjon og bestillingsskjema på våre hjemmesider.
Har du ytterligere noe du lurer på, ta gjerne kontakt med våre hyggelige kundebehandlere på telefon 97 91 22 22 eller bredband@svorka.no.

Kilder: Tek.no, Eyenetworks.no og Svorka