Premium Wifi: Årets julegave til deg og familien

10. desember 2018
Premium Wifi
Premium Wifi fra Svorka gjør god dekning enkelt.Endelig Skype på loftet og Netflix i kjellerstuen!

En ny jul står for døren, og spørsmålet «hva ønsker du og familien seg til jul?» er gjentakende. Hva med god trådløsdekning? Svorka leverer Premium Wifi, mesh-nettverket fra AirTies for å gjøre trådløsdekningen bedre..

Premium Wifi fra Svorka – gjør god dekning enkelt

Har du stort hus over flere plan, eller er router/modem plassert usentralt? Har du mange trådløse enheter, eller er dere mange som benytter trådløst nett samtidig? Trådløse nett har alltid begrenset rekkevidde og kapasitet, noe som innebærer at det ikke alltid er mulig å oppnå høye hastigheter eller optimal trådløsdekning i hele boligen med en enkelt router eller ett enkelt modem. Benyttes trådløsnettet i et område av boligen der signalene er svake påvirker det opplevelsen til alle andre som bruker nettet på samme tid.

De siste årene har vi fått stadig flere enheter hjemme som nærmest stiller et krav om trådløs tilkobling. Som standard er nettverksinntaket ofte plassert helt i den ene enden av førsteetasje, så modem/ruter får en skikkelig utfordring med å dytte signalet både over i andre enden av førsteetasje, opp i etasjen over og ned i kjelleren. Dette medfører at problemer med wifi-dekningen blir tydeligere for mange. Da er mesh-nettverk og vår Premium Wifi-løsning det du trenger. Fordelene med vårt produkt er at startpakken består av tre aksesspunkter, og disse kan dekke arealer på opptil 400-450 kvadratmeter, selvfølgelig avhengig av byggematerialer og andre forhold. Deretter kan du eventuelt utvide med flere punkter om du skulle trenge det.

Premium Wifi er en pakke som inneholder tre trådløse aksesspunkter (AirTies Air 4920) som sikrer god dekning og stabil fart. Når disse punktene kobles til hverandre danner de et internt nettverk (mesh) som effektivt fordeler den trådløse datatrafikken seg imellom, og du får like god wifi i alle rom.

Test helt gratis

Vi gir deg mulighet til å teste produktet helt gratis og uforpliktende. Skulle det vise seg at du ikke blir fornøyd kan du returnere det til oss innen 14 dager.

      

«Et fullstendig sømløst mesh-system som bare fungerer. Men du må ha egen router.»

Tek.no har gjort en grundig test av AirTies Air 4920 og konkludert med at tre slike i boligen gir wifi-dekning overalt. Les hele testen hos Tek.no.

Bestille

Produkt og leveringsalternativ

Se prisliste og les mer om Premium Wifi her.

For å bestille benytter du bestillingskjemaet, eller ringer Svorka på telefon 97 91 22 22 eller send epost til bredband@svorka.no.