Påsketilbud hos T-We Filmleie

22. mars 2018
Påsketilbud hos T-We Filmleie
Påsketilbud hos T-We Filmleie - kun kr 19,- for en rekke filmer!

Påsken er her, og for å feire høytiden tilbyr Canal Digital nå en mengde filmer i T-We Filmleie til bare 19 kroner per stykk – og du kan naturligvis se dem på T-We Box, i appen eller på t-we.no. Filmene i påsketilbudet hos T-We Filmleie er like varierte som de er gode, og her er en håndfull med anbefalinger:

Påsketilbud hos T-We Filmleie: Familievennlige filmer

Blant filmene på tilbud er Steven Spielbergs fantasifulle og rørende «SVK» («Store vennlige kjempe»), basert på boken av Roald Dahl.

For de aller yngste, er filmen «Smurfs: The Lost Village» en innertier.

En annen knallfilm for hele familien, er den festlige animasjonskomedien «Boss Baby» hvor familiens nye tilskudd ikke er heeelt som babyer flest.

Påsketilbud hos T-We Filmleie: Krig, romantikk og superhelter

Hvis du er i humør til en fabelaktig romantisk komedie med mye musikk, er nok den Oscar-vinnende «La La Land» med Emma Stone og Ryan Gosling veien å gå.

Er du derimot på utkikk etter noe mørkere, bør du sjekke ut Christopher Nolans episke krigsmesterverk «Dunkirk» som har fått både kritikerne og publikum til å måpe. «Dunkirk» vant forresten tre av sine åtte Oscar-nominasjoner, og regnes som en moderne klassiker.

En siste anbefaling går til alle superheltfrelste filmfans: «Wonder Woman» fra 2017. Den har blitt såpass godt mottatt at den har kapret andreplassen på Rotten Tomatoes’ liste over de beste superheltfilmene noensinne (kun slått av kinoaktuelle «Black Panther»).

Så len deg godt tilbake i sofaen, lei en billig film, og nyt påsken!

Ikke TV-kunde hos oss?

Du kan bestille på våre hjemmesider:

Bestille

Grunnpakken hos Canal Digital

Grunnpakken er basispakken med 40 faste kanaler. De siste 15 kanalene kan du velge selv på Min side.

Velg kanaler på Min side 

Informasjonen er hentet fra Canal Digital sine hjemmesider. Svorka og datterselskapet Sund Bredbånd leverer Canal Digital sine tjenester via coax- og/eller fiberkabel.