Påsketilbud: Få 1 mnd. GRATIS bredbånd

28. februar 2018
påsketilbud
Påsketilbud hos Svorka - få bredbånd eller Premium Wifi GRATIS i 1 mnd.

Snart påske – og Svorka byr på et ekstra godt bredbåndstilbud til nye kunder. Årets påsketilbud er nemlig GRATIS bredbånd i 1 mnd. Er du allerede kunde hos oss tilbyr vi produktet Premium Wifi gratis i 1 mnd. Premium Wifi kan være løsningen for deg som opplever problemer med trådløsdekning. Bestill i dag, tilbudet varer KUN til 31. mars.

Bestille

Bruk kampanjekoden: GODPÅSKE

Påsketilbud: få gratis bredbånd i 1 måned

Det nærmer seg påske og i den forbindelse byr Svorka nå på et ekstra godt tilbud. Vi tilbyr nemlig alle nye kunder GRATIS bredbånd den første måneden fra oppkobling. Etter at gratisperioden er over fortsetter du som kunde på det produktet som du selv ønsker – du er uansett garantert bredbånd til lav pris!

Er du allerede kunde hos oss, men ønsker bredbånd til for eksempel fritidsbolig i tillegg? Da får du selvsagt 1 mnd. gratis bredbånd til fritidsboligen ved bestilling i løpet av kampanjeperioden. Dette forutsetter at din fritidsbolig ligger i et område hvor vi tilbyr bredbånd pr. i dag.

Det skal lønne seg å være kunde hos oss.

Gratis bredbånd – uansett hvilket produkt du velger

Etter gratisperioden fortsetter du med produktet du selv velger: fiber, coax eller radio. Husk at alle våre fiber- og coax-produkter kan kombineres med Canal Digitals grunnpakke for TV. 40 faste kanaler og 15 valgfrie – sett sammen den pakken som passer best for deg.

Les mer om våre produkter og vilkår her:

Fiber

Coax

Radio

Ekstra tilbud til eksisterende kunder:

Ønsker du å prøve vårt nye produkt Premium Wifi? Nå får du 1 mnd. GRATIS!

Har du stort hus over flere plan, eller er router/modem plassert usentralt? Har du mange trådløse enheter, eller er dere mange som benytter trådløst nett samtidig? Trådløse nett har alltid begrenset rekkevidde og kapasitet, noe som innebærer at det ikke alltid er mulig å oppnå høye hastigheter eller optimal trådløsdekning i hele boligen med en enkelt router eller ett enkelt modem. Benyttes trådløsnettet i et område av boligen der signalene er svake påvirker det opplevelsen til alle andre som bruker nettet på samme tid.

De siste årene har vi fått stadig flere enheter hjemme som nærmest stiller et krav om trådløs tilkobling. Som standard er nettverksinntaket ofte plassert helt i den ene enden av førsteetasje, så modem/ruter får en skikkelig utfordring med å dytte signalet både over i andre enden av førsteetasje, opp i etasjen over og ned i kjelleren. Dette medfører at problemer med wifi-dekningen blir tydeligere for mange. Da er mesh-nettverk og vår Premium Wifi-løsning det du trenger. Fordelene med vårt produkt er at startpakken består av tre aksesspunkter, og disse kan dekke arealer på opptil 400-450 kvadratmeter, selvfølgelig avhengig av byggematerialer og andre forhold. Deretter kan du eventuelt utvide med flere punkter om du skulle trenge det.

Bruk kampanjekoden GODPÅSKE og få 1 mnd. GRATIS du også!

Enkelt å bestille

Benytt deg av årets påsketilbud, du også. Bestill raskt og enkelt på svorka.no.

Bestille

Kampanjevilkår – Gratis bredbånd

Tilbudet gjelder privatkunder som ikke har vært kunde hos Svorka tidligere, eller på nye anlegg hos eksisterende kunder. Rabatten gjelder ikke på anlegg hvor man allerede er kunde. Rabatten kan ikke utbetales i kontanter, men trekkes fra på første faktura etter oppstart hos Svorka. Bindingstid i henhold til avtale for det enkelte produkt. Gjelder bestillinger med kampanjekode «GODPÅSKE» fra 01.-31. mars 2018. Gratisbeløpet gjelder kun ordinær månedspris. Tilleggskostnader (eksempelvis etableringskostnader/installasjonskostnader, router, kortleser/dekoder, programkort til TV, frakt osv.) kan påbeløpe for enkelte produkter. Gjelder kun i områder hvor vi tilbyr bredbånd og har ledig kapasitet.

Kampanjevilkår – Gratis Premium Wifi

Tilbudet gjelder både nye og eksisterende privatkunder. Gjelder bestillinger med kampanjekode «GODPÅSKE» fra 01.-31. mars 2018. Gratisbeløpet gjelder kun ordinær månedspris på Premium Wifi. Tilleggskostnader (eksempelvis montering, braketter, ekstra boks, frakt osv.) kan påbeløpe. Gjelder kun i områder hvor vi tilbyr bredbånd.