Årets påskekrim – finn din favoritt

22. mars 2018
top-of-the-lake-toppbilde-tv2
Er du klar for årets påskekrim? Velg din favoritt.

Årets påskekrim

Påsken er straks her, og også i år har NRK og TV 2 viet sendeskjemaene sine til den særnorske tradisjonen påskekrim. Og siden vinteren fremdeles nekter å forlate store deler av landet, kan vi TV-frelste slenge beina på bordet og nyte all TV-underholdningen med verdens beste samvittighet.

Det er en solid og omfattende miks av krimserier som kanalene sender i år. Her får du en oversikt over årets påskekrim:

Top of the Lake: China Girl (TV 2)

Elisabeth Moss («The Handmaid’s Tale» og «Mad Men») spiller den vågale og uerfarne politietterforskeren Robin Griffin som må etterforske et mystisk drap. En ung, asiatisk kvinne blir funnet i en koffert som har blitt skylt i land ved Bondi Beach i Sydney. Politiet har ingen spor etter morderen, før Robin oppdager at «China Girl» er bare én av flere savnede unge jenter som har til felles å være surrogatmødre for barnløse par.

«Top of the Lake: China Girl» sendes på TV 2 mandag 26., tirsdag 27., og onsdag 28. mars klokken 21.40.

Innocent (TV 2)

TV 2s andre påskekrim er «Innocent» med Hermione Norris (kjent fra seriene «Kingdom» og «Spooks») og Lee Ingleby i hovedrollen.

David blir dømt for drapet på kona, men slipper ut av fengsel etter syv år på grunn av usikre beviser i den tekniske etterforskningen. Nå starter han kampen om å bevise sin uskyld, finne sin kones drapsmann, samt få sitt gamle liv tilbake.

«Innocent» sendes på TV 2 torsdag 29. og fredag 30. mars klokken 21:40.

Shetland, sesong 3 (NRK1)

I den tredje sesongen av krimserien «Shetland» må kriminalinspektør Perez gjenåpne etterforskningen om tenåringen Lizzie Kilmuir som ble kvalt i 1993. Etter 23 år har det nemlig kommet nye DNA-bevis som kan tyde på at en uskyldig mann har måttet sone for drapet.

Den britiske krimserien på seks episoder har premiere mandag 26. mars på NRK1 klokken 21:15.

Vikaren (NRK1)

«Vikaren» er en britisk thrillerserie i to deler. Arkitekten Ellen skal ut i fødselspermisjon og ansetter den dyktige og entusiastiske Paula som vikar i arkitektfirmaet, men oppdager kjapt at vikaren kanskje ikke er så perfekt som hun ga uttrykk for.

De to «Vikaren»-episodene sendes torsdag 29. mars på NRK1.

Den døende detektiven (NRK1)

Rolf Lassgård spiller hovedrollen i denne svenske krimserien. Lassgård spiller den pensjonerte politietterforskeren Lars Martin Johansson, som blir mer og mer interessert i en 30 år gammel kriminalsak om drapet på en ni år gammel jente.

«Den døende detektiven» – basert på bøkene til Leif GW Persson – består av tre episoder som alle sendes fredag 30. mars på NRK1.

Superkrim (NRK Super)

Påskekrim for de yngste. I åtte episoder kan barna følge enkeltstående dramaepisoder med spennende mysterier og forbrytelser. Kjente profiler deltar som skurk, mistenkt eller detektiv – og på nett og mobil kan man stemme på hvem man tror skurken i episodene er.

«Superkrim» starter lørdag 24. mars på NRK Super og sendes hver dag hele uken.

Her finner du krimserier fra BBC som er inkludert med T-We – og som du kan se når og hvor du vil

Ikke TV-kunde hos oss?

Du kan bestille på våre hjemmesider:

Bestille

Grunnpakken hos Canal Digital

Grunnpakken er basispakken med 40 faste kanaler. De siste 15 kanalene kan du velge selv på Min side.

Velg kanaler på Min side 

Nyt din utvalgte påskekrim!

Informasjonen er hentet fra Canal Digital sine hjemmesider. Svorka og datterselskapet Sund Bredbånd leverer Canal Digital sine tjenester via coax- og/eller fiberkabel.