Nye priser og abonnement på internett fra 1.1.23

16. januar 2023
shutterstock_256473613_kopi
Fra 01.01.23 gjennomføres det en endring på våre internett- og TV-pakker.

For å gi deg et enda bedre og raskere internett har vi foretatt noen endringer i internett- og TV-pakkene våre. 

 

Endringer i internettabonnementene

Vi har  foretatt noen endringer i internettabonnementene våre, blant annet har alle fått nye navn og vi har valgt å ta bort internett-abonnementet  «Fiber Bredbånd 100», det betyr at kunder med «Fiber Bredbånd 100» nå flyttes over til «Basis Internett» fra 1.1.23.

I tillegg har vi fått et nytt abonnement, Super, som gir deg enda bedre kapasitet og fart når du surfer. Dette har vært et etterlengtet alternativ for de som ønsker internett med høyest mulig kapasitet. 

 

Nye priser på internett gjeldende fra 01.01.2023

Det er aldri hyggelig å øke prisen. Til tross for det, er vi glade for at vi fortsatt har svært konkurransedyktige priser i vår region. Alle kunder skal ha fått beskjed om prisendringen på fakturaen. 

Spørsmål og svar om prisendringen:

Hvorfor foretar dere en prisendring?

Det handler om best mulig internett. Behovet for raskere nett er stadig økende, og vi velger derfor å ruste oss for morgendagens krav.
Vi bruker internett til underholdning, streaming av filmer, spill, hjemmekontor og videomøter. Bruken av våre tjenester har endret seg raskt den siste tiden, og det forventes stadig mer av internett og TV-tjenester. Det presser oss til å være skjerpet og utvikle oss i takt med etterspørselen. En slik utvikling koster, og med det øker naturlig nok også prisen på våre produkter.

Økte kostnader

Svorka som alle bransjer opplever prisstigning på innkjøp av varer og tjenester, drift og investeringskostnader.
Til tross for dette kan vi likevel glede deg med at du fortsatt har det rimeligste tilbudet i våre områder- også etter prisøkningen.

Hvor lang tid i forkant av prisendringen er det varslingsplikt?

Vi er forpliktet til å varsle deg senest én måned før prisendringen trer i kraft, og alle kunder skal ha fått varsel om dette på fakturaen fra oss før jul. 

Hva skjer dersom jeg er i bindingstid på abonnementet mitt?

Du vil ikke få en prisjustering i bindingstiden, men etter endt bindingstid vil prisen justeres.

Finnes det et alternativ for meg?

Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning for deg.

Vilkår

Du finner vilkårene for avtalen din  her.

Kundeservice

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med våre hyggelige kundebehandlere på telefon 97 91 22 22 eller kontakt oss her. Vi har åpent hverdager fra kl. 09.00-19.00 og fra kl. 10.00-14.00 helg- og helligdager.

 

Saken ble først publisert 11.11.22.