Ny vinner av rypejakttur med Svorka

20. mai 2019
Kurt Rønning

Kurt Rønning fra Halsa vant en rypejakttur med Svorka 17.-19. september. Kurt har drevet med jakt i flere tiår, og favoritten er rypejakt. – Premien var midt i blinken, ja, smiler Kurt.

Ny opplevelse

Han gleder seg til å prøve ut jaktterrenget rundt Kårvatn, et område han ikke har jaktet i før, men som han kjenner til likevel. – Jeg har vært på ski- og fotturer i Trollheimen før. Jeg har fisket nedenunder Snota og vært på rypejakt i Vindøldalen, men det blir en ny opplevelse med jakt i Todalsfjella, sier Kurt. 

Han er glad i friluftsliv og turer året gjennom, og jakt er en stor interesse. De siste 20 åra har han vært på jakttur i Lierne hvert år, og det er rype han i hovedsak jakter på.

Strømavtale med gode vilkår

Kurt valgte Svorkas NJFF-avtale av flere grunner, både gode prisvilkår og det at NJFF mottar litt støtte gjennom avtalen spilte inn. – Og ikke minst synes jeg det er fint å bruke en lokal leverandør. Det å støtte opp lokalt er noe jeg tenker mer på med åra, sier han.

Han gleder seg allerede til turen i september, og synes det er spennende å få muligheten til å dra på jakt i et nytt område.

– Superartig å vinne! oppsummerer Kurt Rønning.

Vi du vinne en jakt- eller fisketur?

Alle Svorkas NJFF-kunder er hvert år med i trekningen av en jakt- eller fisketur i magiske Trollheimen, sammen med lokalkjente turledere. Vi trekker fem vinnere av turene, som alle tar utgangspunkt i eiendommen Kårvatn. Kårvatn ligger innerst i Todalen i Surnadal kommune på Nordmøre. Surnadal Jeger- og Fiskerforening disponerer småviltjakta og fisket tilhørende eiendommen. Området er kjent som et av Europas reneste, med fantastisk luft- og vannkvalitet og en rik fauna.

Les mer om muligheten til å vinne en jakt- eller fisketur her.