Nyhet! Nå er NRK klar for Ukesarkivet

8. februar 2019
MM kopi_tcm94-363617
Nyhet! Nå er NRK klar for Ukesarkivet. Se «Mesternes mester», «113» eller de andre favorittene fra den siste uka, direkte i T-We.

Se «Mesternes mester», «113» eller de andre favorittene fra den siste uka, direkte i T-We.

At NRK fortsatt klarer å samle drøyt en million seere om et program som «Mesternes mester», viser hvilken unik posisjon statskanalen fremdeles har blant befolkningen. Samtidig sender også NRK sine kanaler en rekke fantastiske programmer som ikke samler like mange, men som det like fullt snakkes om ved kaffetrakterne og lunsjbordene her til lands. Nå har du sjansen til å få se flere av NRKs godbiter, langt enklere – direkte i Ukesarkivet i T-We.

Alt innhold på ett sted

Ukesarkivet samler programmene sendt den siste uka på noen av landets viktigste kanaler – TV 2, TV3, FOX, Disney-kanalene, BBC-kanalene og TVNorge, for å nevne noen. Og nå også NRK.
Dermed kan du se høydepunkter du gikk glipp av, som nevnte «113», nyhetssendinger, sportsarrangementer, dokumentarer og filmer, på en enkel måte. For å få tilgang til Ukesarkivet, trykker du på T-We-ikonet i menyen, og velger Ukesarkiv. Så finner du kanalen du ønsker. Du kan også bla deg bakover i tid i TV-Guiden, og starte programmene direkte derfra. Merk at vi nettopp har begynt å ta opp, så det tar ca. 7 dager før en fullstendig uke med programmer er tilgjengelig.

Flere måter

Ukesarkivet er bare én måte å få tilgang til NRKs fantastiske programmer på, uten å se dem direkte. I T-We på boksen din finner du også en egen NRK-app, der du kan se programmer fra flere tiår tilbake, samt nye aktualitetsprogrammer og hele sesonger av serier. I tillegg kan du også bruke funksjonen Start forfra på NRK sine programmer. Kom du noen minutter for sent til sendingen som nettopp startet trykker du bare på Start forfra-ikonet på fjernkontrollen. Du kan også starte programmet på nytt fra TV-Guiden – se etter Start forfra-ikonet på det aktuelle programmet.

Kom i gang

Har du ikke tatt i bruk T-We-tjenestene ennå? Slik kommer du i gang:

  1. T-We-boksen din må være koblet opp til internett. Slik gjør du det.
  2. Du må godta brukervilkårene. Det kan du også gjøre på Mine sider.
  3. Og dermed er du i gang. Nå kan du for eksempel Starte forfra, leie film, sjekke ut Ukesarkivet eller se inkluderte filmer og serier i TV- og strømmetjenesten T-We. Du kan også laste ned app for telefon/nettbrett og Apple TV.

Ikke TV-kunde hos oss?

Du kan bestille på våre hjemmesider:

BESTILLE

Grunnpakken hos Telenor

Grunnpakken er basispakken med 40 faste kanaler. De siste 15 kanalene kan du velge selv på Min side.

VELG KANALER PÅ MIN SIDE 

Informasjonen er hentet fra Telenor sine hjemmesider. Svorka og datterselskapet Sund Bredbånd leverer Telenor sine tjenester via coax- og/eller fiberkabel.