Månedens spons: Norsk Laksefestival

11. juni 2018
Energikampen
Energikampen arrangeres foran kulturhuset, lørdag 23. juni kl 10.

Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa. For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Vi er stolte sponsorer, og vil derfor presentere et lag eller en forening som mottar støtte fra oss hver måned. I juni ønsker vi å ta en nærmere titt på Norsk Laksefestival; et årlig høydepunkt i Surnadal.

Norsk Laksefestival 2018

Årets laksefestival kan by på et godt og variert program. Laksefiske står selvsagt i sentrum med blant annet fiskekonkurranse med hele 20 000 kroner i premie, og en juniorpremie på 3000 kroner.

Mer informasjon om fiskekonkurransen

Tradisjonen tro blir det også Camp Villaks, fiskearrangement på Glønavatnet, tivoli, Gau-quiz, martnadsgate, utekonserter, Svorkas Energikampen, Amfi-talenter, andeløp i Surna og mye, mye mer. Alt ligger dermed til rette for en opplevelsesrik helg for store og små!

Du kan lese mer om Norsk Laksefestival på festivalens egen hjemmeside:

NORSK LAKSEFESTIVAL

Svorka og Norsk Laksefestival

Svorka er en trofast sponsor av Norsk Laksefestival. Salgs- og markedssjef Janne Rangnes svarer følgende på hvorfor de velger å være en av de viktigste støttespillerne for festivalen. 

– Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa. For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Norsk Laksefestival er en positiv kraft i Surnadal, med en stor gjeng av frivillige som byr på seg sjøl år etter år. Uten de frivillige hadde det ikke vært mulig å få til slike arrangement, og det er de som fortjener heder og ære for at Norsk Laksefestival har blitt en slik suksess.

Norsk Laksefestival skaper alltid glede og engasjement, blant både ung og gammel. Alle har vi et eierforhold til festivalen, som stadig kan vise til høye publikumstall og stor deltakelse på sine arrangementer.

Vi er glade for å være en av festivalens viktige støttespillere, og er stolte av at vårt eget arrangement, Energikampen, er et av arrangementene som årlig er med på å trekke mengder av folk til Skei, sier Rangnes.

Hva ser dere frem til på Norsk Laksefestival 2018?
– Vi ser veldig frem et spennende og variert program under årets festival, og ikke minst til å se en stor gjeng med 6. klassinger fra skolene i Surnadal, Rindal og Halsa konkurrere i årets regionfinale i Energikampen, sier Rangnes.

Finalene i Energikampen arrangeres på torgplassen utenfor Surnadal kulturhus lørdag 23. juni fra kl. 10.00. 

Hva er Energikampen?

Energikampen er en konkurranse hvor energi og miljø står i fokus. Energikampen lærer barn og voksne å se sammenhengen mellom energi og miljø; hva energi er og hvordan vi kan bruke energi slik at vi skåner miljøet på en best mulig måte.

Kommunale finaler er allerede gjennomført, og lørdag 24. juni er det duket for kvalik og finale utenfor Surnadal Kulturhus fra kl. 10.00. Vi oppfordrer alle til å møte opp og heie frem ungdommene som virkelig gir alt hvert eneste år.

Les mer om Energikampen på våre hjemmesider her.

Svorka ønsker Norsk Laksefestival lykke til med arrangementet!