Svorka

Fordeler

Med strøm til medlemspris får du ikke bare billig strøm – du får også en lang rekke andre fordeler

Økt støtte til NJFF

NJFF har inngått en avtale med Svorka om strøm til medlemspris. Alle medlemmer som inngår avtalen får billig strøm, samtidig som en andel av salget går tilbake til NJFF. Dersom 5000 medlemmer benytter seg av tilbudet gir det en hel million i kassa til NJFF!

NJFF er landets eneste riksdekkende organisasjon for jegere og sportsfiskere, og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt og fiske i Norge. Med sponsormidler fra sine samarbeidspartnere står organisasjonen enda bedre rustet til å drive sitt viktige arbeid.

Mulighet til å vinne jakt- eller fisketur

Alle våre NJFF-kunder er årlig med i en trekning av fem jakt- og fisketurer i magiske Trollheimen.
Kanskje er det akkurat du som blir trukket ut som heldig vinner i år?

Alle turene tar utgangspunkt i eiendommen Kårvatn hvor Surnadal JFF disponerer jakt- og fiskerettighetene. Eiendommen er på ca. 110.000 mål og har mange muligheter for jakt og fiske.

For 2017 vil følgende premier bli trukket ut:

Gjestejeger på storviltjakt 15. – 17. september

En heldig jeger vil bli med på hjortejakt sammen med et meget dyktig jaktlag. Sjansen for skuddmulighet sies å være stor.

Fisketur 18. – 20. august

To fiskere vil bli trukket ut til å være med lokalkjente guider på tur i august. Fisket vil foregå i fjellvann 700 – 1100 moh. i vann som kun inneholder ørret. Guidene vil ta deg med til sine beste fiskeplasser. Gjennomsnittsvekt 3-500 gram, men fisk over kiloen er ikke uvanlig.

Rypejakt 15. – 17.  september

(Med forbehold om at det åpnes for jakt. Bestemmes endelig etter rypetaksering i august)

To jegere vil få sjansen til å bli med Svorka på rypejakt i september. Her vil lokalkjente jegere vise deg sine «hotspot» for fjellrype i Trollheimen. Jaktterrenget ligger fra 600 og opp mot 1300 moh.

Generelt:

  • Svorka dekker kostnader for reise, opphold, forpleining og jakt-/fiskekort.
  • Overnatting vil for det meste være i enkle hytter/lavvo.
  • Måltider vil være fra middag første dag til og med lunsj (pakke) siste dag.
  • Alle turene er lagt opp med folk fra Surnadal JFF som vertskap og guider.
  • Den enkelte må ta med klær, utstyr/våpen og sovepose/lakentrekk, og ha betalt nødvendig jegeravgift/oppskyting.

Vinnerne vil få tilsendt detaljer senere.

Siste frist for å bli med i trekningene av turer i 2017 er 05. juli.

Gratis jaktkort

Svorka er en av hovedsamarbeidspartnerne til Surnadal Jeger- og Fiskerforening. I den forbindelse disponerer vi jaktkort på rype på eiendommen Kårvatn i Trollheimen. Disse kortene kan etter avtale benyttes av våre NJFF-kunder, og interesserte kan kontakte oss på epost: njff@svorka.no.

Kort deles ut etter prinsippet «førstemann til mølla».

Rypebestanden i området er som mange andre steder i landet langt mindre enn tidligere år, og vi er derfor bedt om å utvise aktsomhet når det gjelder uttak. Det tas forbehold om at det åpnes for jakt, dette bestemmes av Surnadal JFF etter rypetaksering i august.

Alle jegere plikter å rapportere både sett og skutt fugl (antall og område) fra jakten starter 10. september. Rapport sendes til Bård Andreassen, epost: ba@svorka.no / tlf. 930 19 257.

Gratis fiskekort

NJFF- medlemmer som er strømkunde hos Svorka har muligheten til å få GRATIS fiskekort fra oss!

Svorka er en av hovedsamarbeidspartnerne til Surnadal Jeger- og Fiskerforening. I den forbindelse disponerer vi fiskekort på eiendommen Kårvatn i Trollheimen. Disse kortene kan etter avtale benyttes av våre NJFF-kunder, og interesserte kan kontakte oss på epost: njff@svorka.no.

Kort deles ut etter prinsippet «førstemann til mølla».

Kårvatn – Todalen på Nordmøre

Området Kårvatn i Trollheimen er et eldorado for jakt, fiske og friluftsliv, samtidig som området er et referanseområde for Europas reneste luft og vann. Gården ligger innenfor Trollheimen landskapsvernområde, og det er Surnadal JFF disponerer småviltjakt og fiske på eiendommen.

Les mer om Kårvatn her

Fiske i elv eller i fjellvatn

Elva Toåa er lett tilgjengelig rett ved garden. Fjellvatna krever fra en til flere timers gange, men gir en unik opplevelse når du kommer fram. Her er det vatn med stor bestand og vatn med begrenset bestand. Hos oss finnes kun ørret, størrelse fra steikfisk til rugger på 2-3 kilo. Områdene Neådalen,

Botnan og Tovatna er mest attraktive.

Skitt fiske!

Gratis sluk

Alle som blir kunder hos Svorka får naturligvis tilsendt Svorkas egen sluk. Sluken er en 12 grams Lilleauren i spreke Svorka-farger.

Del din historie

Har du fått fisk på Svorka-sluken? Send oss gjerne din fiskehistorie. Kanskje vanker det en liten oppmerksomhet fra Svorka som bonus?

Historie (med foto) sendes njff@svorka.no.

Skitt fiske!

Enkelt å bytte

Send sms med kodeord NJFF «produkt»til 2258, så tar Svorka hånd om resten. (Eks: NJFF Topp3)
Du kan også fylle inn bestillingsskjemaet her.

Takk for at du velger Svorka.

Normalt vil det ta ca. 14 dager før du er blitt kunde hos oss.
Er du allerede kunde overfører vi deg til NJFF-avtalen.