Laksedagene i Surnadal 20.-22. juni

29. mai 2019
Laksedagene
Laksedagene i Surnadal går av stabelen 20.-22. juni

Laksedagene i Surnadal er et nytt arrangement som erstatter Norsk Laksefestival, og er et gedigent samarbeid mellom Surnadal Jeger- og Fiskerforening, Surnadal Elveeigarlag, iTrollheimen og lokalt næringsliv. Målet for festivalen er fortsatt å øke interessen for laks- og ørretfiske hos barn og voksne, samt på en positiv måte skape god festivalstemning og sette Surnadal på kartet.

Laksedagene 2019

Årets laksedager kan by på et godt og variert program. Laksefiske står selvsagt i sentrum med blant annet Camp Villaks som arrangeres av iTrollheimen:

Camp Villaks er sommerens store eventyr, og nå kan du melde deg på årets camp. Rått fiske, ny kunnskap, og mye moro!

Påmelding

Når vi ikke er ute å fisker, overnatter vi i lavvo, lager mat på bålet og blir kjent med andre unge laksefiskere fra hele landet. Pris kr. 500,- inkluderer mat, overnatting og lån av utstyr. Alt du må ha med deg er sovepose, underlag og klær. Campene er et samarbeid mellom Norges jeger- og Fiskerforbund og Norske Lakseelver. Målet er at flere ungdommer skal oppleve den fantastiske følelsen når adrenalinet pumper og laksen napper i flua!

Andre arrangementer

Det blir også lakseseminar, fiskekonkurranse, fiskearrangement på Glønavatnet, Gævv-quiz, øltelt, torgdag, utekonserter, Amfi-talenter og mye, mye mer. Alt ligger dermed til rette for en opplevelsesrik helg for store og små!

Du kan lese mer om Laksedagene på festivalens egen FB-side:

LAKSEDAGENE

Svorka og Laksedagene

Svorka har i alle år vært en trofast sponsor av Norsk Laksefestival, og fortsetter nå som sponsor for utekonsertene under Laksedagene. Salgs- og markedssjef Janne Rangnes svarer følgende på hvorfor de velger å være en viktig støttespiller for festivalen. 

– Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa. For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Laksedagene er en positiv kraft i Surnadal, med en stor gjeng av frivillige som byr på seg sjøl. Uten de frivillige hadde det ikke vært mulig å få til slike arrangement, og det er de som fortjener heder og ære for at slike arrangementer blir en slik suksess.

Ta turen, og finn det som frister deg aller mest på programmet.