Ny kanal hos Canal Digital: Nicktoons

22. september 2017
nicktoons
Ny kanal hos Canal Digital: Nicktoons.

Ny kanal! Nicktoons med mer moro for de mellomste barna. Kung Fu Panda, Svampebob Firkant og Madagaskar-pingvinene samles i én og samme kanal som er 100 prosent viet til animerte serier. 

Har du barn som har vokst fra «Paw Patrol» og «Dora utforskeren», men som ikke er helt klar for å ta steget til seriene for de største barna ennå? Da bør du følge med nå. Nå kommer det nemlig en helt ny valgfri kanal, kalt Nicktoons, som er for barn i målgruppen 4 til 10 år. Eller for alle som føler seg omtrent på denne alderen (det gjelder flere av oss enn du kanskje tror).

Kjente figurer i Nicktoons

Nicktoons er i sin helhet viet til animasjonsserier, og mange barn vil nikke gjenkjennende til titler som SvampeBob, Avatar, Teenage Mutant Ninja Turtles, Kung Fu Panda og Madagaskar-pingvinene. Men her finnes også helt nye og eksklusive godbiter, som Breadwinners, Pig Goat Banana Cricket og Rabbids Invasion. Enkelte av seriene vil du også kunne se igjen i T-We-portalen på boksen og i appen. 

Stort barneutvalg

Ønsker du deg Nicktoons som en del av ditt kanaltilbud, kan du plukke den som en av de 15 valgfrie kanalene i grunnpakken din.

Å bytte kanaler er gratis, og du endrer på dine kanaler ved å logge inn på Min side

Blant de valgfrie kanalene finner du også mange andre tilbud for barn, som for eksempel Nick jr., Disney junior, Disney XD, Boomerang og SVT Barnkanalen.

Grunnpakken hos Canal Digital

Grunnpakken er basispakken med 40 faste kanaler. De siste 15 kanalene kan du velge selv på Min side.

Velg kanaler på Min side 

Ikke TV-kunde hos Svorka?

Du kan bestille på våre hjemmesider:

Bestille

Ha det gøy med din nye TV-hverdag!

Informasjonen er hentet fra Canal Digital sine hjemmesider. Svorka leverer Canal Digital sine tjenester via coax- og fiberkabel.