Norsk musikkråd sine medlemsfordeler: Billig strøm – og andre fordeler

6. mai 2019
Med strøm til medlemspris får du ikke bare billig strøm – du får også mange andre fordeler. Les mer om Norsk musikkråd sine medlemsfordeler
Les mer om Norsk musikkråd sine medlemsfordeler - og bli kunde du også. :)

Med strøm til medlemspris får du ikke bare billig strøm – du får også mange andre fordeler. Les mer om Norsk musikkråd sine medlemsfordeler:

Økt støtte til din medlemsorganisasjon

Norsk Musikkråd har inngått en avtale med Svorka om strøm til medlemspris. Alle medlemmer som inngår avtalen får billig strøm, samtidig som en andel av salget går tilbake til din medlemsorganisasjon. Dersom 5000 medlemmer benytter seg av tilbudet gir det en hel million i kassa til Norsk Musikkråd – som deretter fordeles ut til medlemsorganisasjonene!

Norsk musikkråd – musikklivets nettverk – er et samarbeidsnettverk og en interesseorganisasjon for musikklivet i Norge, og en unik møteplass for alle som driver med musikk i Norge. Med sponsormidler fra sine samarbeidspartnere står organisasjonen enda bedre rustet til å drive sitt viktige arbeid.

Mulighet til å vinne reisegavekort

Alle våre kunder tilknyttet Norsk musikkråd er årlig med i en trekning av et reisegavekort på hele 5.000,-. Kanskje er det akkurat du som blir trukket ut som heldig vinner i år?

 Trekningen forutsetter minimum 200 nye kunder i løpet av 2019.

Velg den avtalen som passer best for deg!

Vi vet at våre kunder har ulike behov, og tilbyr derfor medlemmene i Norsk musikkråd hele t0 ulike avtaler å velge mellom: MUSIKK STRØM og  TOPP 3 GARANTI  Slik kan du velge den avtalen som passer best for din økonomi og ditt forbruk. 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker tips om hvilken avtale du bør velge. Våre hyggelige kundebehandlere står klare til å hjelpe deg!

Enkelt å bytte til strøm til medlemspris

Fyll ut bestillingsskjemaet så ordner vi resten for deg.

BESTILLE

Takk for at du velger Svorka.

Normalt vil det ta ca. 14 dager før du er blitt kunde hos oss. Er du allerede kunde overfører vi deg til Norsk musikkråd sin avtale.