Min side for strømkunder

22. januar 2019
Min side
Min side gir deg full kontroll over ditt kundeforhold - enkelt og effektivt.

Min side for strømkunder gir deg oversikt over ditt kundeforhold og ditt forbruk – 24 timer i døgnet. Siden fungerer like bra på nettbrett og mobil, som på PC. Det betyr at du kan nå oss når du vil, hvor du vil og med den enheten du vil. Langt enklere for deg som kunde. Du kan logge inn ved hjelp av ditt kundenummer og mobilnummer som er registrert hos oss. Vi anbefaler alle våre kunder å ta i bruk Min side for å få oversikt over eget strømforbruk.

På «Min side» kan du blant annet

 • Se ditt forbruk
 • Sjekke påløpte kostnader
 • Hente ut strømfaktura
 • Laste ned reskontroutskrift
 • Endre strømprodukt
  (gjelder ikke ved fastprisavtaler)
 • Bestille / avslutte JEVN BETALING
 • Oppdatere kundedata
 • Oppdatere samtykker
 • Lese meldinger fra leverandør (innboks)

Innlogging

 • Gå til svorka.no
 • Velg strøm, og trykk på knappen merket «Min side»
 • Du kommer nå til ”Logg inn”-vinduet
 • Logg inn ved hjelp av kundenummer og mobilnummer

Logg inn her 

Under «Strøm» finner du informasjon om hvilken strømavtale du har i dag, og en oversikt over strømforbruket ditt.

Under «Faktura» finner du en oversikt over dine regninger. Du kan også gå inn på hver enkelt måned for å få en mer detaljert oversikt. 

Ta turen innom Min side, du også. Lykke til!