Månedens spons: Trollheimen ride- og kjørelag

24. november 2016
trollheimen-ride-og-kjorelag-4
Svorka er stolt sponsor av Trollheimen ride- og kjørelag

Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa. For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Vi er stolte sponsorer, og vil derfor presentere et lag eller en forening som mottar støtte fra oss hver måned. I november ønsker vi å ta en nærmere titt på Trollheimen Ride- og Kjørelag, som er en aktiv klubb for hesteinteresserte i alle aldre.

trollheimen-ride-og-kjorelag-5
Foto: Trollheimen ride- og kjørelag

Trollheimen Ride- og Kjørelag (TRKL) ble dannet 29. mars 2001 etter sammenslåingen av Rindal Rideklubb og Surnadal og Omegn Rideklubb. Klubben har rundt 250 medlemmer med stort og smått. Klubbens mål er å samle alle med interesse for ridning og/eller kjøring sammen til et felles lag med hesten og miljøet rundt i sentrum.

Trollheimshallen  

Våren 2013 åpnet klubben sin nye og flotte ridehall, Trollheimshallen, i Surnadal. Hallen mottok mye støtte fra kommunene Surnadal, Rindal og Halsa og har virkelig blitt de hesteinteresserte sin storstue. TRKL er tilsluttet Norges Rytterforbund og Norges Idrettsforbund. Gjennom dette får også klubbens medlemmer tilsendt bladet Hestesport 8 ganger pr. år.

trollheimen-ride-og-kjorelag-3
Foto: Trollheimen ride- og kjørelag

Trollheimen Ride- og Kjørelag har satt seg som mål å utdanne sine medlemmer i årene som kommer. Dette ses på som helt nødvendig både for at laget som sådan, og interessen og miljøet skal overleve. Det avholdes kurs tilrettelagt både for voksne og barn. Hovedtyngden av medlemmer kommer fra Surnadal, Rindal og Halsa.
Gjennom året arrangeres det flere aktiviteter og kurs. Disse omfatter kurs i ridning og kjøring på alle nivåer, kurs i hestehåndtering og westernridning, hestens dag, sprangridning, dressurridning/kjøring, temakvelder, juleavslutning, barneridning, medlemsdager, arrangerte turer og mye mer. Klubben legger også stor vekt på det sosiale på sine kurs, noe som ses på som svært viktig for miljøet i klubben.
Les mer om Trollheimen Ride- og Kjørelag på klubbens hjemmesider, som du finner her