Månedens spons: Surnadal IL dykkerklubb

22. september 2016
svorka-sponser-sept

Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa.

For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Vi er stolte sponsorer, og vil derfor presentere et lag eller en forening som mottar støtte fra oss hver måned fremover. Første lag ut er nyopprettede Surnadal IL Dykkerklubb.

Surnadal IL Dykkerklubb ble startet av Erik Halle og Linda Øye i 2016, som i mange år hadde lekt med tanken om å starte opp dykkerklubb. Linda og Erik har selv dykket i mange år, både som sports- og yrkesdykkere, og ønsket at enda flere skulle få øynene opp for dykking som hobby. I Surnadal, Rindal og Halsa er nemlig mulighetene for sport- og rekreasjonsdykking store, og med en dykkerklubb øker mulighetene for at flere kan ta disse i bruk.

Dykking passer alle svømmedyktige over 14 år, og egner seg selvsagt like bra for både jenter og gutter. Nå som høsten og vinteren står for tur vil dykkerklubben kunne tilby aktiviteter som samlinger i svømmehallen, hvor fysisk trening av svømmeferdigheter og vannfølelse vil stå på programmet. I tillegg vil også undervannsrugby bli aktuelt. Vår og sommer vil fokusområdet være dykking med pressluft og undervannsjakt uten luftforsyning. Surnadal IL Dykkerklubb har allerede arrangert dykkerkurs for nybegynnere, og kommer til å fortsette å tilby dette etter behov. Har du lyst til å begynne med dykking, eller har behov for å friske opp gamle kunster, er det derfor bare å ta kontakt med Erik Halle eller Linda Øye.

Dykkerklubben er et flott supplement til øvrige grupperinger i Surnadal IL, hvor Svorka er hovedsponsor for allidretten som omfatter undergruppene trim, bueskyting, volleyball, turn, innebandy, friidrett og barneidrett. Selv om Surnadal er en forholdsvis liten kommune kan den vise til en enorm innsats innenfor frivillig arbeid, noe bredden og variasjonen i tilbudene innenfor Surnadal IL er et bevis på. Dykkerklubben har presisert at støtten de har fått fra sine sponsorer i oppstarten har vært uvurderlig, og dykking er et positivt tiltak som Svorka mer enn gjerne støtter opp om.

Er du på jakt etter en idrett hvor du får oppleve mestringsfølelse og spenning i trygge omgivelser oppfordrer vi deg til å ta kontakt med dykkerklubben.

Følg gjerne Surnadal IL Dykkerklubb på Facebook.

Kilder: Surnadal IL Dykkerklubb / Trollheimsporten