Månedens spons: Ræta opp

26. juni 2019
Ræta Opp
Ræte Opp - lørdag 29.juni i Todalen. Foto: www.todalen.no

Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa. For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Vi er stolte sponsorer, og vil derfor presentere et lag eller en forening som mottar støtte fra oss hver måned. I juni ønsker vi å ta en nærmere titt på mosjonsløpet Ræta Opp.

Ræta Opp er et mosjonsløp på 3 km som har både start og målgang på Bordholmen i Todalen. Ræta Opp er egentlig et spesielt løp som har et sosialt tilsnitt. Startkontingenten går i sin helhet til et samfunnsnyttig formål som kommer barn og ungdom til gode. I 2019 er det MOT Surnadal som er den heldige mottakeren. Mot Surnadal mottok også årets julegave fra Svorka i 2018.
Du kan lese mer om Mot her.

Årets Ræta Opp arrangeres lørdag 29.juni. Løpet starter kl. 12 med Mini Ræta, som er et løp for de aller minste. Mini Ræta går ut på en runde rundt banen, og her får selvsagt alle en fin deltakermedalje som et minne og synlig bevis på deltagelsen. Rett etter Mini Ræta starter Ræta Opp. Deltakerne setter kursen over Halsabrua og videre mot Halset-ræta der løypa går helt opp til toppen. Videre går ferden nedover igjen og tilbake over brua og inn til målgang på Bordholmen.

Svorka har bidratt med fine premier til Ræta Opp, og oppfordrer samtidig flest mulig til å delta.

Svorka, som stolt sponsor, ønsker lykke til med arrangementet.