Månedens kundefordel hos Svorka – november 2018

24. oktober 2018
Månedens kundefordel hos Svorka - november 2018
Månedens kundefordel hos Svorka - november 2018. Rabatt på kvalitetsprodukter fra BeSafe.

Benytt deg av våre kundefordeler du også!

Er du strømkunde hos Svorka får du hver måned et unikt tilbud i vårt fordelsprogram. Månedens kundefordel hos Svorka – november 2018 er fra Sveen Auto som tilbyr alle våre kunder rabatt på barnestoler og tilbehør fra BeSafe. Det lønner seg å handle lokalt!

Månedens kundefordel hos Svorka – november 2018

15% rabatt på barnestoler og tilbehør fra kvalitetsleverandøren BeSafe

Sveen Auto er opptatt av morgendagens bileiere, og ønsker at de skal sitte trygt fra første dag. Og i hele september tilbys alle strømkunder hos Svorka 15% rabatt på alt av bilstoler og tilbehør fra BeSafe. Sveen Auto har stoler, setebeskyttere, solskjermer etc. på lager, og kan skaffe alt fra sortimentet til BeSafe.

Usikker på om stolen passer til din bil? Stikk innom Sveen Auto for veiledning, tips og råd!

Besafe

BeSafe utvikler og markedsfører blant annet bilstoler, sykkelseter, og sportshjelmer til barn. Selskapets produktutvikling er fokusert på sikkerhet, som stadig gir nye innovative BeSafe produkter. BeSafe streber alltid etter å ha ledende kvalitetsprodukter som møter strenge sikkerhetskrav. Selskapet bruker store summer på utvikling og forskning, og samarbeider med forskningsinstitutter og organisasjoner fra hele verden som fremmer trafikksikkerhet. 

Vi gjør dette for barna!

BeSafe har utviklet bilbarnestoler i over 50 år. Mye har endret seg disse årene, men selskapets fokus har alltid vært det samme: Barnas sikkerhet. Med en klar visjon – at ingen barn skal bli skadet i bilulykker – bruker BeSafe virkelighetens verden som utgangspunkt. Analyser av hva som skjer i en virkelig kollisjon viser at det kreves mer enn bare «teoretisk» testede eller godkjente produkter for å lykkes. BeSafe gjør ikke ting slik alle andre gjør; de designer for hva som kan skje i virkelighetens verden, og ikke bare i laboratorietester.

«It takes true engineering and smart innovations to achieve our goal and we will never get satisfied!»

Kontaktinformasjon – Sveen Auto

• Telefon 97 00 50 00
• Send e-post til post-sveenauto@moller.no

Du kan lese mer om Sveen Auto på selskapets hjemmesider.

Mer informasjon om Sveen Auto

Sveen Auto AS er forhandler av Volkswagen nyttekjøretøy og Volkswagen personbil. Bedriften tilbyr også service og reparasjon av biler.

Benytt deg av månedens kundefordel hos Svorka – november 2018!

Les mer om vårt fordelsprogram her