Månedens kundefordel hos Svorka – januar 2018

20. desember 2017
Hjemmelader

Benytt deg av våre kundefordeler du også!

Er du strømkunde hos Svorka får du hver måned et unikt tilbud i vårt fordelsprogram. Månedens tilbud hos Svorka – januar 2018 er fra El-Co, som gir våre kunder kampanjepris på hjemmelader til elbil, ferdig montert. DSB anbefaler installasjon av Mode 3 «på-vegg-lader» for deg som lader elbil hjemme.

Det lønner seg å handle lokalt!

Månedens kundefordel hos Svorka – januar 2018

Tilbud hos El-Co: GARO hjemmelader for elbil

KAMPANJEPRIS: Kr 14.990,- inkl. mva. 
Ord. 17.990,- inkl. mva. 

Prisen er ferdig montert inntil 10 meter fra sikringsskap. Kampanje inkluderer kjøring i Orkdal, Meldal, Halsa, Rindal og Surnadal kommune. Gjelder bestillinger i januar 2018. 

Mer informasjon om GARO hjemmelader

Ladestasjon med innebygget jordfeilbryter Type B. Ladeeffekt kan justeres i trinn 6-10-16-20-25-32 Amp. Denne må i tillegg sikres eksternt med max 32 Amp. sikring. Passer for 1fase 230V eller 3fase + N 400V.

Tilfredsstiller kravene NEK 400-7-722:2014, avsnitt 722.531.2 og NEK 400 tolkning av desember 2014. Internt sikret mot DC-feil med Type-B jordfeilbryter inne i laderen.

Hva er en hjemmelader for elbil?

For å slippe å ta ut ladekabel fra bilen og koble til og fra hver morgen kan du investere i en ladeuttak med fastmontert kabel eller uttak for den nye elbilkontakten (Type 2).

Slikt dedikert ladeutstyr kan bestilles hos din elektroinstallatør. Ladeuttak gir også mulighet for raskere lading og er en mer robust og sikrere løsning enn vanlig stikkontakt. Dette er en god investering i egen bolig.

Vanlig stikkontakt

Fortsatt er det mange som lader elbilen til daglig fra vanlig stikkontakt med ladekabelen som følger med som standard. Ved bruk av stikkontakt for fast lading av elbil er det krav om jordfeilbryter type B og maks 10A sikring på dedikert kurs. Husk også at hvis du bruker vanlig stikkontakt bør du ha en krok ved siden av for å henge opp ladekabelen. Sjekk stikkontakten jevnlig for skader og misfarging fra varmgang.

Elbilkontanten (Type 2)

Elbilkontakten (Type 2) skal erstatte bruk av vanlig stikkontakt for lading av elbil. Mens lading med vanlig stikkontakt er begrenset til maks 2,5 kW (10A), kan man med den nye elbilkontakten lade opptil 43 kW. Forutsetningen er at ladeuttaket leverer så mye strøm og at elbilen støtter raskere lading med den nye elbilkontakten.

Ladekabel med denne kontakten begynner nå å bli levert som standard på mange nye elbiler.

Vi anbefaler nye elbilister å teste en hurtiglader eller to en dag de har god tid og ikke er helt tomme for strøm. Da vet du hvordan det fungerer og slipper å få eventuelle overraskelser når du har lite strøm og dårlig tid.

Kilde: elbil.no

DSB anbefaler «på-vegg-lader» – Mode 3

DSB anbefaler på-vegg-lader (Mode 3) med spesialtilpasset Type-2 kontakt for lading av elbiler. Utstyret består av en egen ladeboks som er fastmontert på veggen og en kontakt som er bygget for å tåle høy belastning over lengre tid. Hjemme i garasjen brukes det vanligvis en fastmontert kabel som plugges i bilen.

Les DSBs anbefalinger her.

Benytte månedens kundefordel?

Ta kontakt med El-Co, så hjelper de deg gjerne. Husk å oppgi referanse: «Svorkas fordelsprogram» for å få din unike kundefordel.

Kontaktinformasjon – El-C0

Mandag-fredag 08.00-16.00

Du finner mer informasjon på El-Co sine hjemmesider.

Mer informasjon om El-Co

Svorka driver elektroinstallasjon gjennom det deleide datterselskapet El-Co AS. El-Co eies av Svorka (67 %) og Nils Stokke (33 %). Selskapet ble stiftet i mars 1991, og Svorka kjøpte seg inn i selskapet i 2006. Selskapet driver installasjon, salg og service av elektriske produkter og tjenester.

El-Co tar oppdrag fra Trondheim til Kristiansund innen næringsliv, landbruk, det offentlige og for privatpersoner. Selskapet bestreber seg på å kunne tilby de beste og mest oppdaterte løsningene som finnes på markedet i dag, tilpasset kundens behov.

El-Co har hovedkontor i Rindal, samt montørstasjoner i Surnadal og i Meldal.

Benytt deg av månedens kundefordel hos Svorka – januar 2018!

Les mer om vårt fordelsprogram her.