Månedens kundefordel hos Svorka i august: iTrollheimen

11. juni 2019
Månedens kundefordel hos Svorka i august
Månedens kundefordel hos Svorka i august er fra iTrollheimen. Nå får du de populære dialektplakatene til knallpris!

Benytt deg av våre kundefordeler du også!

Er du strømkunde hos Svorka får du hver måned et unikt tilbud i vårt fordelsprogram. Månedens kundefordel hos Svorka i august er fra iTrollheimen som byr på de populære dialektplakatene til knallpris! Er du blant de som er «færrefarranj» kan du nå sikre deg flotte julegaver før august har blitt historie.

Månedens kundefordel hos Svorka i august

Dialektplakat designet av Åse Børset

KAMPANJEPRIS: kr 150,-

Du kan få dialektplakat fra hele 120 ulike steder i landet:

FINN DIN DIALEKTPLAKAT PÅ FACEBOOK

Hva er dialektplakat?

Åse Børset husker ikke lenger når hun laget sin første dialektplakat. Men hun laget den til seg selv, for å ha på veggen hjemme. Det gjorde hun for å ta vare på noen av de kule dialektorda som finnes i Rindal. Etter hvert var det flere rindalinger som ville ha en slik plakat, og det kom forespørsler fra et par nabobygder om hun kunne lage en dialektplakat fra deres sted også. Og slik ballet det på seg.

Med ca. 200 følgere på Dialektplakat sin facebookside og ca. 20 plakatvarianter fikk de et innfall som Åse selv synes er usedvanlig framoverlent til rindalinger og surnadalinger å være: De spurte om å få bli med på God Morgen Norge på TV2. 3. oktober i fjor var Åse gjest i TV-programmet, og det førte til en storm av henvendelser. Nå har det gått nøyaktig et halvt år siden hun var med på God Morgen Norge, og iTrollheimen har på den tiden omsatt plakater for ca. 650.000 kroner. 

Initiativ til plakatene og lister med dialektord mottar Åse via Facebook. Det går litt av seg selv. Ofte blir det diskusjoner om hvilke ord som er riktig eller ikke riktig. Åse mener at det ikke finnes noen fasit. Det er alltid noen variasjoner innenfor hver dialekt, og dialektene er hele tiden i forandring. 

Til nå har Åse laget ca. 120 plakatvarianter, og flere skal det bli. Hun har nettopp bestilt nye hyller for å få mer system. Ofte kan det være på små steder det selges mest plakater. Det kommer mest an på hvor store patrioter som bor der, tror hun. Plakater med skjellsord på dialekt har det også blitt.

– Det er mye humor i dette også. Kjøle gøttj, sier Åse.

Intervjuet er gjengitt fra Trollheimsporten.no.

Benytte månedens kundefordel?

Ta kontakt med iTrollheimen, så hjelper de deg gjerne. Husk å oppgi referanse: «Svorkas fordelsprogram» for å få din unike kundefordel.

Kontaktinformasjon – iTrollheimen

Du finner mer informasjon på iTrollheimen sine hjemmesider

iTrollheimens blogg

Mer informasjon om iTrollheimen

iTrollheimen er en bedrift lokalisert i Rindal kommune med Trollheimen som kontorlokale. Bedriften er ute etter å finne de små tingene som kan gi de store opplevelsene. iTrollheimens filosofi er at du ikke nødvendigvis trenger å være på de høyeste fjellene eller i de bratteste bakkene for å få de største opplevelsene. De ønsker at de som kommer til Trollheimen skal finne roen i naturen. Her skal gjestene oppleve mestring i å bli kjent med skapningene de møter og i aktivitetene som gjennomføres. 

Benytt deg av månedens kundefordel hos Svorka i august!

Les mer om vårt fordelsprogram her.