Månedens kundefordel hos Svorka – august 2018

1. august 2018
Månedens kundefordel hos Svorka - august 2018
Månedens kundefordel hos Svorka - august 2018

Benytt deg av våre kundefordeler du også!

Er du strømkunde hos Svorka får du hver måned et unikt tilbud i vårt fordelsprogram. Månedens kundefordel i august er fra iTrollheimen som tilbyr kampanjepris på sitt nyeste konsept: «Finn Trollet i bedriften». 

Opplev Trollheimen du også – og få med deg bedriften din på kurs i vakre omgivelser. Hva med å ta kurset ut i det fri, med Trollavvoen som utgangspunkt? Passer det bedre å ta det på hjemmebane er selvsagt det også fullt mulig.

Men husk: Troll skal temmes.

Månedens kundefordel hos Svorka – august 2018

«Finn Trollet i bedriften»

KAMPANJEPRIS: 15% rabatt 

Hva er «Finn Trollet i bedriften»?

Dette uformelle seminaret passer godt som en brytning til det formelle faglige i en lang kurs- og konferansedag, eller der bedrifter ønsker litt faglig påfyll, men ikke har mulighet til å sette av veldig mye tid. Her rekker du mye på kort tid (1-2 timer), i et seminar som er laget for å gi selvinnsikt, skape nysgjerrighet, utvikle fellesskap og tillit i organisasjoner, nettverk, team og prosjekter.

Det er fargerike Åse som bistår med «å finne trollene» i bedriften. Husk at troll kan være så mangt! Alt fra trange plastmapper til kollegaer som snakker på en helt annen måte enn deg selv. Målet er selvsagt å gjøre trollene til stein.

Trollavvoen – Kanskje Norges eneste møterom i friluft

iTrollheimen har fundert litt på dette med møterom. Man blir jo så fort sliten i trange møterom med dårlig luft. Hadde det ikke vært fantastisk å flytte møterommet ut i naturen? iTrollheimen tenkte at det var en god idé, så nå har de satt opp kanskje Norges eneste møterom der du må ta en liten spasertur for å komme frem. Etter 15 minutter gange etter en flott sti i naturskjønne omgivelser, eller med truger på vinteren, kommer du til konferanselavvoen iTrollheimen.

Her kan du holde møter med friskluft i lungene, og med vindsus og bålknitter som bakgrunnsmusikk. I pausene er Trollheimen like over dørstokken. I tillegg får dere servert identitetsmat fra Trollheimen med sesongens egen Trollmeny.

iTollheimen hilser: Velkommen skal du være, svartkjelen er klar når dere er det 🙂

Benytte månedens kundefordel?

Ta kontakt med iTrollheimen, så hjelper de deg gjerne. Husk å oppgi referanse: «Svorkas fordelsprogram» for å få din unike kundefordel.

Kontaktinformasjon – iTrollheimen

Du finner mer informasjon på iTrollheimen sine hjemmesider

iTrollheimens blogg

Mer informasjon om iTrollheimen

iTrollheimen er en bedrift lokalisert i Rindal kommune med Trollheimen som kontorlokale. Bedriften er ute etter å finne de små tingene som kan gi de store opplevelsene. iTrollheimens filosofi er at du ikke nødvendigvis trenger å være på de høyeste fjellene eller i de bratteste bakkene for å få de største opplevelsene. De ønsker at de som kommer til Trollheimen skal finne roen i naturen. Her skal gjestene oppleve mestring i å bli kjent med skapningene de møter og i aktivitetene som gjennomføres. 

Benytt deg av månedens kundefordel hos Svorka – august 2018!

Les mer om vårt fordelsprogram her.