Månedenes spons: Surnadal alpinsenter

23. november 2018
Surnadal alpinsenter
Foto: Trollheimsporten

Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa. For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Vi er stolte sponsorer, og vil derfor presentere et lag eller en forening som mottar støtte fra oss hver måned. I november ønsker vi å ta en nærmere titt på Surnadal alpinsenter.

Surnadal alpinsenter

Surnadal Alpinsenter AS (Sæterlia) går naturlig inn i samfunnet i Surnadal med sin korte avstand til sentrum. Surnadal Alpinsenter er et av de lengste skitrekk i landet og man kommer opp i topp terreng med flott utsikt og gode muligheter for turer videre, for eksempel til Strengen (890 m.o.h.). Det går oppkjørte løyper vinterstid.

Alpinsenteret består av ca. 4000 meter velpreparerte løyper, der 1750 meter av dem er med lys. Du finner også varmestue med enkel servering, samt skiutleie og skiservice.

Foto: Surnadal alpinsenter

Tilbud i alpinsenteret

Alpinsenteret har utstyr til utleie. Skiutleie er åpent i skisenterets åpningstider. Sliter du med dårlig glid eller dårlige kanter, kan de hjelpe deg med preparering av skiene. Det anbefales at du leverer skiene dagen før, og henter dem neste dag. Sæterlia skiskole tilbyr skiskole til både nybegynnere, øvet og carving.

Heiskort

Skisenteret benytter elektronisk billettsystem, og alle må kjøpe seg et key-card, ved første heiskortkjøp. Sesongkortene er personlige, og kan benyttes de påfølgende sesonger. Ved kjøp tas det bilde digitalt. Sesongkortene kan ikke returneres. Key-card som benyttes til de øvrige heiskorttypene, er ikke personlige, og kan leveres inn etter bruk, eller etter endt sesong.

Les mer om Surnadal alpinsenter

Les mer om Svorka om sponsing her