Ledige stillinger

9. mars 2022
DSCF6161 kopiweb_FB
Vi vokser og trenger flere ansatte. Vil du bli vår nye kollega?

Vi vokser raskt, og trenger flere kolleger for å bidra til utviklingen.

Svorka utvikler og leverer tjenester og produkter som gir flyt i driften av ditt moderne hjem. Svorka er et konsern med datterselskaper innenfor vannkraft, installasjon og bredbånds- og TV-løsninger. Hovedkontoret ligger i Surnadal på Nordmøre. Selskapet har 15.000 kunder og en årlig omsetning på 300 millioner kroner. Gjennom bredden og kompleksiteten er Svorka en av de viktigste eksponentene for utvikling og verdiskaping i regionen.

 

TEAMLEDER salg- og kundeservice


Vi ansetter nå en engasjert og strukturert teamleder som brenner for kundenes opplevelse. Stillingen innebærer kundekontakt og teambygging. Til denne stillingen ser vi etter deg med god teknisk sans, og erfaring fra salg og service. Du må ha interesse for produktene og tjenestene vi leverer, og aktivt bidra til å skape gode kundeopplevelser. I denne jobben vil du oppleve stor variasjon i arbeidsdagene, du må forvente det uventede, og sammen med teamet løse de utfordringer som kommer til det beste for kundene våre.. Stillingen innebærer stor grad av kundekontakt, og vi ser etter deg som er utadvendt og løsningsorientert, har salgs-erfaring og god teknisk sans. Du må ha interesse for produktene og tjenestene vi leverer, og aktivt bidra til å gi kundene det beste vi har å tilby. Kundene våre skal forvente den beste service og gode tjenester.

Les mer om stillingen som Teamleder kundeservice og søk via www.finn.no her

 

Salgs- og kundeansvarlige, 2 stillinger

Vi trenger nå flere kolleger innenfor salg og kundeservice. Stillingen innebærer stor grad av kundekontakt, og vi ser etter deg som er utadvendt og løsningsorientert, har salgs-erfaring og god teknisk sans. Du må ha interesse for produktene og tjenestene vi leverer, og aktivt bidra til å gi kundene det beste vi har å tilby. Kundene våre skal forvente den beste service og gode tjenester.

Les mer om stillingene som salgs- og kundeansvarlige og søk via www.finn.no her

 

Vi kan love deg spennende og utfordrende stillinger i et selskap, og en bransje i stor utvikling. Her finner du trivelige kolleger i et engasjert arbeidsmiljø. Vi har konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger, og du får arbeide med samfunnskritisk leveranse av energi- og telekommunikasjonsløsninger.

Svorka jobber med fremtidens produkter og tjenester, og har en klar strategi på investeringer som skal skape flyt i det moderne hjem. I Svorka jobber vi etter disse tre kjerneverdiene;

Ta ansvar, jobb sammen og kjør på!

For ytterligere informasjon, kontakt Sylvia Stokke, Konsernleder salg- og marked på tlf.: 917 94 459.