NYHET: Kjøp elsykkel og betal over strømregningen

15. juli 2019
elsykkel

Nå kan du bestille elsykkel hos Svorka. Og det beste av alt – du kan betale den over strømregningen!

I Svorka er vi opptatt av et levende lokalsamfunn og lokal handel, og vi har derfor inngått et samarbeid med Intersport, Olaf Moen eftf. AS i forbindelse med salg av elsykkel. Intersport i Surnadal er en seriøs aktør i bransjen, og sørger for at du får en toppmoderne sykkel som er tilpasset dine behov. Elsykkelen utleveres hos Intersport, der det er også mulighet til å inngå en egen vedlikeholdsavtale, dersom du ønsker forebyggende vedlikehold av sykkelen (anbefales).

Med en elsykkel vil distansen føles mye kortere, motbakkene blir overkommelige og den generelle sykkelopplevelsen bedre. En elsykkel er også et miljøvennlig fremkomstmiddel, og et godt alternativ til bil.

Du sparer miljøet og penger

I og med at du ikke trenger frykte at sykkelturen blir et fysisk blodslit, vil sykkelen i større grad kunne være et praktisk alternativ til bilen eller mopeden. Ikke alltid, men oftere enn med en vanlig sykkel. Dette vil kunne spare både miljøet og lommeboka. Glem heller ikke at du slipper unna avgifter med en elsykkel kontra tradisjonelle motorkjøretøy, og det er adskillig enklere å finne en parkeringsplass. Det er heller ingen obligatoriske utgifter til forsikring eller registrering. Men det kan være smart å forsikre sykkelen uansett.

Her finner du de forskjellige sykkeltypene du kan velge i. 

Bestill elsykkel hos Svorka, du også.

Det lønner seg å handle lokalt!